Geboortebox met naam en foto - Goud

Artikelnummer: SJBW006_GEB
Artikel 51 van 70
€ 16,50 (inclusief btw)

Geboorte bewaardoos met naam en foto

Ontzettend leuke geboorte herinneringendoos om de mooiste en allereerste herinneringen van het kindje in te bewaren zoals bijvoorbeeld: felicitatiekaarten voor de geboorte, de navelstrengklem, echo-  en andere foto`s, speentje, eerste schoentjes, eerste mutsje etc. Een zeer dankbaar en duurzaam cadeau dat leuk is om te bewaren en later mee te geven aan het volwassen kind, ter herinnering aan alles rondom zijn/haar geboorte.

Stuur de foto ná het plaatsen van de bestelling naar info@studiojitske.nl. Het makkelijkste is om een reply te sturen (en het bestand van de foto toe te voegen) op de orderbevestigin die je ontvangt. LET OP: vergeet niet je ordernummer (factuurnummer) te vermelden. Zonder ordernummer weten we niet bij welke bestelling de foto die je stuurt hoort. Is het bestand erg groot? Gebruik dan Wetransfer om de foto naar ons te sturen. Ook in dit geval graag o.v.v. het ordernummer. 

Verkrijgbaar in verschillende formaten:
Klein: 18 x 25 x 15 cm
Groot: 25 x 35 x 20 cm
Luxe middel: 20 x 25 x 15 cm (zeer stevig met 4 ijzeren beschermhoeken) 
Luxe groot: 26,5 x 33,5 x 19 cm (zeer stevig, 2 ijzeren handvaten en 4 ijzeren beschermhoeken)
**De dozen zijn van stevig karton**

Let op: Kleuren op een verlicht scherm worden anders weergegeven dan op een print op papier. KLeuren op een beeldscherm kunnen daardoor afwijken van de uiteindelijke print. Dat komt doordat papier en beeldscherm verschillende media zijn. Een scherm kan hele grote contrasten weergeven, papier verschilt hierin.

© 2015 - 2024 studiojitske.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel