Geboortedoos met naam en foto - Foto cirkel stippen

Artikelnummer: SJBW019_GEB meisje
Vorige Artikel 3 van 14 Volgende
€ 16,95 (inclusief btw)

Geboorte bewaardoos met naam

De kleur van de naam kies je in het formulier bij "Welke kleur bedrukking?"

Werkwijze:

1) Bestel de bewaardoos hier op de website.

2) Stuur de foto naar info@studiojitske.nl. Is het bestand erg groot? Gebruik dan Wetransfer om de foto naar ons te sturen.

3) Van een artikel met een ontwerp naar aanleiding van een kaartje of met een foto ontvang je altijd eerst een proef per mail. Dit kan soms eventjes duren als het druk is, want elke bestelling wordt handmatig voorbereid om topkwaliteit te waarborgen. Je komt zo nooit voor onnodige verrassingen te staan. En we willen natuurlijk dat je straks blij bent met het resultaat! Na de goedkeuring van de proef gaat je bestelling in productie wordt het artikel binnen 3 tot 4 werkdagen verzonden. Je ontvangt van de verzending apart bericht.

Je kunt de doos ook direct naar de ontvanger laten toesturen! Vermeld in het vakje ''Overige opmerkingen' een felicitatieboodschap en wij voegen een gratis felicitatiekaart toe.

Verkrijgbaar in verschillende formaten:
Groot wit: 25 x 35 x 20 cm
Groot zwart: 25 x 35 x 20 cm
Luxe middel: 20 x 25 x 15 cm (zeer stevig met 4 ijzeren beschermhoeken) 
Luxe groot: 26,5 x 33,5 x 19 cm (zeer stevig, 2 ijzeren handvaten en 4 ijzeren beschermhoeken)

Print techniek:
De afbeelding op deze doos wordt gemaakt met een professionele printer waarna er een sealing overheen komt, deze beschermt de print en zorgt voor een mooie glans. De sticker wordt daarna aangebracht op de doos.

Let op: Kleuren op een verlicht scherm worden anders weergegeven dan op een print op papier. KLeuren op een beeldscherm kunnen daardoor afwijken van de uiteindelijke print. Dat komt doordat papier en beeldscherm verschillende media zijn. Een scherm kan hele grote contrasten weergeven, papier verschilt hierin.

© 2015 - 2022 studiojitske.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel