Stoeltje met geboortekaartje - Luxe -

Vorige Artikel 3 van 14 Volgende
€ 52,50 (inclusief btw)

Stoeltje met geboortekaartje

LET OP: Kaartjes met foliedruk (gouden folie en andere kleuren folie) of gedrukt op metallic papier kunnen wij niet scannen! Een scan van foliedruk wordt door de weerkaatsing van het licht op de scanner zwart of heel donker gekleurd. Een scan van metallic/parelmoer papier wordt grijzig en de structuur van het papier blijf je zien, en kunnen wij helaas niet weg werken. Wij kunnen in dit geval alleen werken met een origineel bestand van de ontwerper.. Alleen met een digitaal bestand is dit te voorkomen. Wij kunnen ook geen (goud- of andere) folie op de artikelen drukken.

Het allerbeste resultaat krijg je als je een drukklaar, digitaal bestand van de drukker/ontwerper van het kaartje kunt aanleveren. Dit is veel beter dan een scan; een scan van een kaartje geeft namelijk altijd kwaliteitsverlies, ook als wij het zelf scannen, en vaak blijf je de structuur van het papier van het kaartje zien, bij een digitaal bestand is dat niet het geval. Je kunt dat opvragen bij de webwinkel of drukkerij waar het kaartje gemaakt is

Een digitaal bestand van het geboortekaartje kan worden aangeleverd ná het plaatsen van de order. Dit kan per e-mail (reply op de orderbevestiging is het makkelijkst) of met www.wetransfer.com onder vermelding van het ordernummer (zonder ordernummer kunnen wij het bestand niet koppelen aan jouw bestelling). Ons emailadres is: info@studiojitske.nl

Stuur je een digitaal bestand? Er kunnen verschillende oorzaken zijn wanneer een scan/afbeelding niet van de juiste kwaliteteit is:
• Het kaartje is gescand met te weinig pixels (het moet minstens 300 dpi zijn, je vindt dit bij instellingen als je scant).
• De scanner die je gebruikt is verouderd of van mindere kwaliteit
• De instellingen in je scan software staan niet goed
• Het is een screenshot (dit is altijd zeer lage resolutie)
• De resolutie van het bestand is te laag waardoor de afbeeldingen “gepixeld” zijn.
• Het is een afbeelding van internet afgehaald (dit zijn meestal lage resolutie afbeeldingen).
• Het is een digitale proef van het kaartje (dit zijn altijd lage resolutie afbeeldingen).
• Het is een foto van het kaartje: een foto wordt altijd vanuit een bepaalde hoek genomen; dat geeft schaduw, vertekende kleuren en vervormde beelden. 

De kleur van het stoeltje is ivoorwit (créme wit).

Werkwijze:

1) Bestel het stoeltje via website

2) Lees hier hoe je het geboortekaartje kunt aanleveren

3)  Van een artikel met een ontwerp naar aanleiding van een kaartje of met een foto ontvang je altijd eerst een proef per mail. Dit kan soms eventjes duren als het druk is, want elke bestelling wordt handmatig voorbereid om topkwaliteit te waarborgen. Je komt zo nooit voor onnodige verrassingen te staan. En we willen natuurlijk dat je straks blij bent met het resultaat! Mocht je het artikel vóór een bepaalde datum nodig hebben dan mag je ons dat laten weten en dan proberen wij daar rekening mee te houden.

4)  Na de goedkeuring van de proef gaat je bestelling in productie wordt het artikel binnen 2 tot 4 werkdagen verzonden. Je ontvangt van de verzending apart bericht.

Een leuk stoeltje met een ontwerp van het geboortekaartje. Omdat de ouders een geboortekaartje met heel veel zorg uitkiezen is dit stoeltje met geboortekaartje een gegarandeerd succes en een leuke herinnering aan de geboorte! Een geboortestoeltje met geboortekaartje is met bijna alle kaartjes mogelijk, tevens ook mogelijk met een foto. Het enige dat je hoeft te doen is het geboortekaartje naar ons te sturen per mail (scan) of op te sturen per post. Wij zorgen dat alles professioneel wordt ingescand en er een mooi ontwerp voor het stoeltje wordt gemaakt.

Druktechniek 1 BEDRUKING DIRECT OP HOUT (door ons aanbevolen): Dit geboortestoeltje word bedrukt in de printer, dus niet met een sticker zoals bij de andere modellen. Zo gaat de houtstructuur van het stoeltje niet verloren. In tegenstelling tot de andere stoeltjes met sticker wordt van dit stoeltje de gehele zitting en rug bedrukt (indien het ontwerp het gehele zitvlak bedekt, een witte achtergrond zal de kleur van het stoeltje krijgen, namelijk ivoor wit). De bedrukking is kras vast, en het stoeltje is gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Het gehele oppervlak van de zitting en de rug wordt bedrukt. Dit stoeltje wordt gemonteerd maar niet in cadeaupapier geleverd.

Druktechniek 2 STICKERBEDRUKKING: De stoeltjes zijn wit afgelakt en worden afgemonteerd en in cadeauverpakking geleverd. De bedrukking wordt met een plotter gemaakt van kwalitatief hoogwaardig stickermateriaal: er wordt een print gemaakt voor op het geboortestoeltje en er komt een sealing/ beschermlaag overheen ivm eventuele beschadigingen door gebruik.

  • Afmetingen stoeltje : Hoogte 56 cm; zitvlak 26 x 29 cm
  • Levertijd (ná goedkeuring van de digitale proef): 2 tot 3 werkdagen

Kijk hier voor een stoeltje naar aanleiding van geboortekaartje in andere modellen en kleuren.

© 2015 - 2022 studiojitske.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel