Geboorteposter van geboortekaartje A4 formaat (21 x 29,7 cm)

Artikelnummer: Poster van geboortekaartje
Artikel 8 van 10
€ 25,50 (inclusief btw)

Geboorteposter naar aanleiding van het geboortekaartje

LET OP: Kaartjes met foliedruk (gouden folie en andere kleuren folie) of gedrukt op metallic papier kunnen wij niet scannen! Een scan van foliedruk wordt door de weerkaatsing van het licht op de scanner zwart of heel donker gekleurd. Een scan van metallic/parelmoer papier wordt grijzig en de structuur van het papier blijf je zien, en kunnen wij helaas niet weg werken. Wij kunnen in dit geval alleen werken met een origineel bestand van de ontwerper.. Alleen met een digitaal bestand is dit te voorkomen. Wij kunnen ook geen (goud- of andere) folie op de artikelen drukken.

Het allerbeste resultaat krijg je als je een drukklaar, digitaal bestand van de drukker/ontwerper van het kaartje kunt aanleveren. Dit is veel beter dan een scan; een scan van een kaartje geeft namelijk altijd kwaliteitsverlies, ook als wij het zelf scannen, en vaak blijf je de structuur van het papier van het kaartje zien, bij een digitaal bestand is dat niet het geval. Je kunt dat opvragen bij de webwinkel of drukkerij waar het kaartje gemaakt is

Een digitaal bestand van het geboortekaartje kan worden aangeleverd ná het plaatsen van de order. Dit kan per e-mail (reply op de orderbevestiging is het makkelijkst) of met www.wetransfer.com onder vermelding van het ordernummer (zonder ordernummer kunnen wij het bestand niet koppelen aan jouw bestelling). Ons emailadres is: info@studiojitske.nl

Stuur je een digitaal bestand? Er kunnen verschillende oorzaken zijn wanneer een scan/afbeelding niet van de juiste kwaliteteit is:
• Het kaartje is gescand met te weinig pixels (het moet minstens 300 dpi zijn, je vindt dit bij instellingen als je scant).
• De scanner die je gebruikt is verouderd of van mindere kwaliteit
• De instellingen in je scan software staan niet goed
• Het is een screenshot (dit is altijd zeer lage resolutie)
• De resolutie van het bestand is te laag waardoor de afbeeldingen “gepixeld” zijn.
• Het is een afbeelding van internet afgehaald (dit zijn meestal lage resolutie afbeeldingen).
• Het is een digitale proef van het kaartje (dit zijn altijd lage resolutie afbeeldingen).
• Het is een foto van het kaartje: een foto wordt altijd vanuit een bepaalde hoek genomen; dat geeft schaduw, vertekende kleuren en vervormde beelden. 

Deze leuke poster naar aanleiding van het geboortekaartje is een gegarandeerd succes als kraamcadeau, omdat de ouders een geboortekaartje met heel veel zorg uitkiezen is deze poster een leuke herinnering aan de geboorte! Ontzettend leuk voor de babykamer.  Het enige dat je hoeft te doen is het geboortekaartje naar ons te sturen per mail (scan) of op te sturen per post. Wij zorgen dat alles professioneel wordt ingescand en op het geboortestoeltje wordt geplaatst

Werkwijze:

1) Bestel de poster via website

2) Lees hier hoe je het geboortekaartje kunt aanleveren

3)  Je ontvangt altijd eerst een digitale proef van het ontwerp per e-mail.

4) Na de goedkeuring van het ontwerp van de poster met geboortekaartje wordt het binnen 2-3 werkdagen verzonden. Als je een geboortekaartje hebt meegestuurd krijg je dat terug! Je krijgt bericht als wij het pakketje afgeven bij DHL.

• Verkrijgbaar in A4 (21 x 29,7 cm), A3 (29,7 cm x 42 cm) of B2 (50 cm x 70 cm) formaat
• Gedrukt op 250 gr. houtvrij gesatineerd mc (glanzend) papier

Het prachtige geboortekaartje in het voorbeeld is gemaakt door zojoann.nl
@ZoJoann, dankjewel dat wij de afbeeldingen van dit mooie kaartje als voorbeeld mogen gebruiken!

© 2015 - 2024 studiojitske.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel