Houten geboortedoos van geboortekaartje *MINI*

Artikelnummer: *MINI* geboortekaartje
Artikel 3 van 10
€ 51,50 (inclusief btw)

Houten geboorte bewaardoos met ontwerp van geboortekaartje *MINI*

 Belangrijk: Lees vóórdat je besteld eerst hier hoe je het geboortekaartje moet aanleveren.

Hoe ga je te werk?
Ná het plaatsen van je bestelling ontvang je een orderbevestiging per mail; op deze mail kun je een reply sturen met het bestand van het geboortekaartje (hier kun je ook eventuele wensen voor het ontwerp aangeven). Stuur je een nieuwe mail? Vergeet dan svp niet het ordernummer te vermelden! Ik contoleer of het bestand van de juiste kwaliteit/resolutie is om een ontwerp voor het geboortekoffertje mee te maken. Is dat niet zo, dan zal ik je laten weten en je vragen om een beter bestand. No worries, ik help je hiermee! Belangrijk: Lees vóórdat je besteld eerst hier hoe je het geboortekaartje moet aanleveren.

Je ontvangt altijd eerst een proef per mail, hierop kunnen aanpassingen worden gedaan. Alle aanpassingsrondes zijn gratis, en we gaan net zolang door totdat het ontwerp van het koffertje van geboortekaartje helemaal naar jouw wens is. Als het ers druk is kan het een paar dagen duren voordat ik de proef stuur, want elke bestelling wordt handmatig voorbereid om topkwaliteit te waarborgen. Je komt zo nooit voor onnodige verrassingen te staan. En we willen natuurlijk dat je straks blij bent met het resultaat! Na de goedkeuring van de proef gaat je bestelling in productie wordt het artikel binnen 3 werkdagen verzonden.

Prachtige houten herinneringsdoos met ontwerp van geboortekaartje, gemaakt van massief vurenhout met klepdeksel en mooie afgeronde hoeken in tandverbinding. De MINI is 30 cm lang, 20 cm breed en 14 cm hoog. In deze leuke houten bewaardoos met geboortekaartje (geboortebox / memorybox) kunnen de mooiste en allereerste herinneringen van het kindje worden bewaard, zoals bijvoorbeeld: Felicitatiekaarten, de navelstrengklem, echofoto`s , 1e foto, testuitslagen ziekenhuis, 1e speen, mutsje, 1e kleding/sokjes, 1e tandje, haarlokje etc. Stuur ons het geboortekaartje per mail of post en onze grafisch ontwerper maakt een mooi ontwerp voor op de bewaardoos van het geboortekaartje.

  • Het is alleen mogelijk om de bovenkant van het het deksel te beprinten, binnen- en zijkanten bedrukken is technisch niet mogelijk.
  • De houten doos is bedoeld voor gebruik binnenshuis.
  • Formaat: 30x20 cm | 14 cm hoog

Je kunt de doos ook direct naar de ontvanger laten toesturen! Vermeld in het vakje ''Overige opmerkingen' een felicitatieboodschap en wij voegen een gratis felicitatiekaart toe. Je krijgt bericht als wij het pakketje afgeven bij PostNL.

Let op: Hout is een natuurproduct, dat betekent dat iedere doos anders is en nooit helemaal gaaf is. Ook zullen er een enkele keer groeven, noesten of "houthaartjes" zichtbaar zijn. Kleuren op een verlicht scherm worden anders weergegeven dan op een print op papier. KLeuren op een beeldscherm kunnen daardoor afwijken van de uiteindelijke print. Dat komt doordat papier en beeldscherm verschillende media zijn. Een scherm kan hele grote contrasten weergeven, papier verschilt hierin.

© 2015 - 2024 studiojitske.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel