Houten geboortedoos van geboortekaartje *MIDI*

Artikelnummer: *MIDI* geboortekaartje
Vorige Artikel 11 van 15 Volgende
€ 43,50 (inclusief btw)

Houten geboorte bewaardoos met ontwerp van geboortekaartje *MIDI*

LET OP: Kaartjes met foliedruk (gouden folie en andere kleuren folie) of gedrukt op metallic papier kunnen wij niet scannen! Een scan van foliedruk wordt door de weerkaatsing van het licht op de scanner zwart of heel donker gekleurd. Een scan van metallic/parelmoer papier wordt grijzig en de structuur van het papier blijf je zien, en kunnen wij helaas niet weg werken. Wij kunnen in dit geval alleen werken met een origineel bestand van de ontwerper.. Alleen met een digitaal bestand is dit te voorkomen. Wij kunnen ook geen (goud- of andere) folie op de artikelen drukken.

Het allerbeste resultaat krijg je als je een drukklaar, digitaal bestand van de drukker/ontwerper van het kaartje kunt aanleveren. Dit is veel beter dan een scan; een scan van een kaartje geeft namelijk altijd kwaliteitsverlies, ook als wij het zelf scannen, en vaak blijf je de structuur van het papier van het kaartje zien, bij een digitaal bestand is dat niet het geval. Je kunt dat opvragen bij de webwinkel of drukkerij waar het kaartje gemaakt is

Een digitaal bestand van het geboortekaartje kan worden aangeleverd ná het plaatsen van de order. Dit kan per e-mail (reply op de orderbevestiging is het makkelijkst) of met www.wetransfer.com onder vermelding van het ordernummer (zonder ordernummer kunnen wij het bestand niet koppelen aan jouw bestelling). Ons emailadres is: info@studiojitske.nl

Stuur je een digitaal bestand? Er kunnen verschillende oorzaken zijn wanneer een scan/afbeelding niet van de juiste kwaliteteit is:
• Het kaartje is gescand met te weinig pixels (het moet minstens 300 dpi zijn, je vindt dit bij instellingen als je scant).
• De scanner die je gebruikt is verouderd of van mindere kwaliteit
• De instellingen in je scan software staan niet goed
• Het is een screenshot (dit is altijd zeer lage resolutie)
• De resolutie van het bestand is te laag waardoor de afbeeldingen “gepixeld” zijn.
• Het is een afbeelding van internet afgehaald (dit zijn meestal lage resolutie afbeeldingen).
• Het is een digitale proef van het kaartje (dit zijn altijd lage resolutie afbeeldingen).
• Het is een foto van het kaartje: een foto wordt altijd vanuit een bepaalde hoek genomen; dat geeft schaduw, vertekende kleuren en vervormde beelden. 

LET OP: De binnenkant van de deksel en zijkanten van de doos kunnen niet bedrukt worden; dit is technisch gezien niet mogelijk met onze apparatuur.

Prachtige houten herinneringsdoos met ontwerp van geboortekaartje, gemaakt van massief vurenhout met klepdeksel en mooie afgeronde hoeken in tandverbinding. De MIDI houten geboortedoos is 40 cm lang, 30 cm breed en 14 cm hoog. In deze leuke houten bewaardoos met geboortekaartje (geboortebox / memorybox) kunnen de mooiste en allereerste herinneringen van het kindje worden bewaard, zoals bijvoorbeeld: Felicitatiekaarten, de navelstrengklem, echofoto`s , 1e foto, testuitslagen ziekenhuis, 1e speen, mutsje, 1e kleding/sokjes, 1e tandje, haarlokje etc. Stuur ons het geboortekaartje per mail of post en onze grafisch ontwerper maakt een mooi ontwerp voor op de bewaardoos van het geboortekaartje. Lees vóór het bestellen aub de onderstaande tekst goed door:

Werkwijze:

1) Bestel het artikel via website

2) Lees hier hoe je het geboortekaartje kunt aanleveren

3)  Van een artikel met een ontwerp naar aanleiding van een kaartje of met een foto ontvang je altijd eerst een proef per mail. Dit kan soms eventjes duren als het druk is, want elke bestelling wordt handmatig voorbereid om topkwaliteit te waarborgen. Je komt zo nooit voor onnodige verrassingen te staan. En we willen natuurlijk dat je straks blij bent met het resultaat! Mocht je het artikel vóór een bepaalde datum nodig hebben dan mag je ons dat laten weten en dan proberen wij daar rekening mee te houden.

4) De doos wordt (ná goedkeuring van de proef) binnen 5 tot 6 werkdagen verzonden. Je ontvang na verzending een email met daarin de track en trace gegevens, zodat je je bestelling kunt volgen.

  • Het is alleen mogelijk om de bovenkant van het het deksel te beprinten, binnen- en zijkanten bedrukken is tecnisch niet mogelijk.
  • De houten doos is bedoeld voor gebruik binnenshuis.
  • Formaat: 40x30 cm | 14 cm hoog

Je kunt de doos ook direct naar de ontvanger laten toesturen! Vermeld in het vakje ''Overige opmerkingen' een felicitatieboodschap en wij voegen een gratis felicitatiekaart toe. Je krijgt bericht als wij het pakketje afgeven bij PostNL.

Let op: Kleuren op een verlicht scherm worden anders weergegeven dan op een print op papier. KLeuren op een beeldscherm kunnen daardoor afwijken van de uiteindelijke print. Dat komt doordat papier en beeldscherm verschillende media zijn. Een scherm kan hele grote contrasten weergeven, papier verschilt hierin.

© 2015 - 2021 studiojitske.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel