Geboortedoos van geboortekaartje

Artikel 6 van 10
€ 21,50 (inclusief btw)

Geboortedoos met geboortekaartje - Diverse formaten

In deze leuke kartonnen geboortedoos met geboortekaartje (geboortebox / memorybox) kunnen de mooiste en allereerste herinneringen van het kindje worden bewaard, zoals bijvoorbeeld: Felicitatiekaarten, de navelstrengklem, echofoto`s , 1e foto, testuitslagen ziekenhuis, 1e speen, mutsje, 1e kleding/sokjes, 1e tandje, haarlokje etc. Stuur ons het geboortekaartje per mail en onze grafisch ontwerper maakt een mooi ontwerp voor op de bewaardoos van het geboortekaartje.

Hoe ga je te werk?
Ná het plaatsen van je bestelling ontvang je een orderbevestiging per mail; op deze mail kun je een reply sturen met het bestand van het geboortekaartje (hier kun je ook eventuele wensen voor het ontwerp aangeven). Stuur je een nieuwe mail? Vergeet dan svp niet het ordernummer te vermelden! Ik contoleer of het bestand van de juiste kwaliteit/resolutie is om een ontwerp voor het geboortekoffertje mee te maken. Is dat niet zo, dan zal ik je laten weten en je vragen om een beter bestand. No worries, ik help je hiermee! Belangrijk: Lees vóórdat je besteld eerst hier hoe je het geboortekaartje moet aanleveren.

Je ontvangt altijd eerst een proef per mail, hierop kunnen aanpassingen worden gedaan. Alle aanpassingsrondes zijn gratis, en we gaan net zolang door totdat het ontwerp van het koffertje van geboortekaartje helemaal naar jouw wens is. Als het ers druk is kan het een paar dagen duren voordat ik de proef stuur, want elke bestelling wordt handmatig voorbereid om topkwaliteit te waarborgen. Je komt zo nooit voor onnodige verrassingen te staan. En we willen natuurlijk dat je straks blij bent met het resultaat! Na de goedkeuring van de proef gaat je bestelling in productie wordt het artikel binnen 3 werkdagen verzonden.

Verkrijgbaar in verschillende formaten:
Klein: 18 x 25 x 15 cm
Groot: 25 x 35 x 20 cm
Luxe middel: 20 x 25 x 15 cm (zeer stevig met 4 ijzeren beschermhoeken) 
Luxe groot: 26,5 x 33,5 x 19 cm (zeer stevig, 2 ijzeren handvaten en 4 ijzeren beschermhoeken)
**De dozen zijn van stevig karton**

Bij de meeste webshops die deze geboortedozen verkopen wordt gewerkt met een stickerfolie die wordt aangebracht op het koffertje. Studio Jitske bedrukt de dozen direct óp het materiaal in een spreciale UV printer. Hierdoor heeft de kartonnen geboortedoos een luxere uitstraling. De print is kleur- en krasvast!

Spoedlevering:
Bij een spoedlevering ontvang je binnen 2 werkdagen een digitale proef. De totale levertijd van een spoedlevering van een artikel met een ontwerp van het kaartje is dus +/- 3/4 werkdagen. Heb je hier vragen over? Mail of bel ons dan even!

Let op: Kleuren op een verlicht scherm worden anders weergegeven dan op een print op papier. Kleuren op een beeldscherm kunnen daardoor afwijken van de uiteindelijke print. Dat komt doordat papier en beeldscherm verschillende media zijn. Een scherm kan hele grote contrasten weergeven, papier verschilt hierin.

© 2015 - 2024 studiojitske.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel