Houten herinneringsdoos met ontwerp rouwkaart

Artikel 1 van 19
€ 49,50 (inclusief btw)

LET OP: Kaartjes met foliedruk (bijvoorbeeld gouden folie) kunnen wij niet scannen! Een scan van metallic/folie wordt door de weerkaatsing van het licht op de scanner zwart. Wij kunnen in dit geval alleen werken met een origineel bestand van de ontwerper. Ook een scan van een kaartje op parelmoer/metallic papier weerkaatst het licht van de scanner waardoor dit donkerder wordt. Dit zul je blijven zien en kunnen wij helaas niet weg werken. Alleen met een digitaal bestand is dit te voorkomen. Het allerbeste resultaat krijg je als je een drukklaar, digitaal bestand van de drukker/ontwerper van het kaartje kunt aanleveren. Dit is veel beter dan een scan; een scan van een kaartje geeft namelijk altijd kwaliteitsverlies en vaak blijf je de structuur van het papier van het kaartje zien, bij een digitaal bestand is dat niet het geval. Je kunt dat opvragen bij de webwinkel of drukkerij waar het kaartje gemaakt is.

Let op; Alleen de bovenkant van de houten doos wordt bedrukt. Binnenkant deksel en/of zijkanten bedrukken is technisch net mogelijk.

Prachtige houten herinneringsdoos, gemaakt van massief vurenhout met klepdeksel en mooie afgeronde hoeken in tandverbinding. De print wordt op het deksel van de herinneringsdoos gedrukt (dus niet zoals bij de kartonnen dozen beplakt met een sticker). Deze bewaardoos is een mooi troostgeschenk om de meest dierbare herinneringen in te kunnen bewaren. Een haarlok, voet- handafdruk (bij een baby), foto, maar ook de correspondentie (van ziekenhuis/thuiszorg), foto’s, kaarten, nota’s, brieven. De tekst is vrij invulbaar, er kan een eigen tekst op gezet worden, bijvoorbeeld tekst van de rouwkaart. Wij kunnen ook een condoleance kaartje toevoegen. Levertijd 2-4 dagen. LET OP: hout is een natuurproduct, dat betekent dat iedere doos anders is en nooit helemaal gaaf is. Ook zullen er groeven en noesten zichtbaar kunnen zijn. 

Werkwijze:

1) Bestellen via website

2) Stuur het rouwkaartje of de rouwbrief naar:
Studio Jitske (ordernummer),  Demertstraat 103, 6227 AP Maastricht. Of je scant het kaartje zelf in en mailt het naar: info@studiojitske.nl
LET OP! Vermeld altijd het bestelnummer zodat wij weten bij welke bestelling het kaartje hoort.

3)  Je ontvangt eerst binnen 3 werkdagen een digitale proef van de doos per e-mail. Als het erg druk is kan het iets langer duren.

4) Na de goedkeuring van het ontwerp van de herinneringsdoos wordt het binnen 5-6 werkdagen verzonden. Als je een kaartje hebt meegestuurd krijg je dat terug. Je krijgt bericht als wij het pakketje afgeven bij PostNL.

Je kunt de doos ook direct naar de ontvanger laten toesturen. Vermeld in het vakje 'opmerking' een condoleance boodschap en wij voegen een gratis kaart toe.

Formaten:
1. Mini: 30x20 cm | 14 cm hoog
2. Midi: 40x30 cm | 14 cm hoog
3. Maxi: 40x30 cm  | 23 cm hoog

Let op: Kleuren op een verlicht scherm worden anders weergegeven dan op een print op papier. KLeuren op een beeldscherm kunnen daardoor afwijken van de uiteindelijke print. Dat komt doordat papier en beeldscherm verschillende media zijn. Een scherm kan hele grote contrasten weergeven, papier verschilt hierin.

© 2015 - 2024 studiojitske.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel