Krukje van geboortekaartje

Artikel 2 van 10
€ 52,50 (inclusief btw)

Krukje naar aanleiding van geboortekaartje

 Belangrijk: Lees vóórdat je besteld eerst hier hoe je het geboortekaartje moet aanleveren.

Uniek krukje gemaakt naar aanleiding van het geboortekaartje. Ontzettend leuk voor het kinderkamertje of in de woonkamer in de speelhoek. Omdat de ouders een geboortekaartje met heel veel zorg uitkiezen is dit krukje met geboortekaartje een gegarandeerd succes en een leuke herinnering aan de geboorte! De krukjes zijn gemaakt van massief hout en worden voorzien van een hoge resolutie print direct op het hout zodat de mooie houtlook niet verloren gaat. Door de speciale printtechniek is de print bestand tegen dagelijks gebruik van het kindje. Dankzij de pootjes van het krukje die iets naar buiten staan is het krukje stevig en stabiel zodat de kindjes er heerlijk op kunnen zitten.

Hoe ga je te werk?
Ná het plaatsen van je bestelling ontvang je een orderbevestiging per mail; op deze mail kun je een reply sturen met het bestand van het geboortekaartje (hier kun je ook eventuele wensen voor het ontwerp aangeven). Stuur je een nieuwe mail? Vergeet dan svp niet het ordernummer te vermelden! Ik contoleer of het bestand van de juiste kwaliteit/resolutie is om een ontwerp voor het geboortekoffertje mee te maken. Is dat niet zo, dan zal ik je laten weten en je vragen om een beter bestand. No worries, ik help je hiermee! Belangrijk: Lees vóórdat je besteld eerst hier hoe je het geboortekaartje moet aanleveren.

Je ontvangt altijd eerst een proef per mail, hierop kunnen aanpassingen worden gedaan. Alle aanpassingsrondes zijn gratis, en we gaan net zolang door totdat het ontwerp van het koffertje van geboortekaartje helemaal naar jouw wens is. Als het ers druk is kan het een paar dagen duren voordat ik de proef stuur, want elke bestelling wordt handmatig voorbereid om topkwaliteit te waarborgen. Je komt zo nooit voor onnodige verrassingen te staan. En we willen natuurlijk dat je straks blij bent met het resultaat! Na de goedkeuring van de proef gaat je bestelling in productie wordt het artikel binnen 3 werkdagen verzonden.

LET OP: Houd er rekening mee dat er af en toe een noestje in het krukje zit. Deze noestjes en de lijnen van het hout zijn zichtbaar onder de print. Kies je voor een witte achtergrond dan zal dat minder opvallen, maar nog steeds een beetje door de print heen zichtbaar zijn.

© 2015 - 2024 studiojitske.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel