Houten geboortedoos blauw met gegevens en foto's

Artikelnummer: 038_Foto's blauw
Vorige Artikel 71 van 76 Volgende
€ 32,50 (inclusief btw)

Houten herinneringsdoos geboortegegevens met foto's 

LET OP: De binnenkant van de deksel en zijkanten van de doos kunnen niet bedrukt worden; dit is technisch gezien niet mogelijk met onze apparatuur.

Prachtige houten herinneringsdoos, gemaakt van massief vurenhout met klepdeksel en mooie afgeronde hoeken in tandverbinding. In deze leuke houten bewaardoos (geboortebox / memorybox) kunnen de mooiste en allereerste herinneringen van het kindje worden bewaard, zoals bijvoorbeeld: Felicitatiekaarten, de navelstrengklem, echofoto`s , 1e foto, testuitslagen ziekenhuis, 1e speen, mutsje, 1e kleding/sokjes, 1e tandje, haarlokje etc. 

Werkwijze:

1) Bestel de houten bewaardoos hier op de website.

2) Stuur 8 foto's naar info@studiojitske.nl. Is het bestand erg groot? Gebruik dan Wetransfer om de foto naar ons te sturen. Kies voor een foto met een hoge resolutie voor het beste resultaat. Je kunt dan het beste uitgaan van 2280x1700 pixels of 300 dpi.

3) Je ontvangt een proef van de houten doos binnen drie werkdagen per mail.

LET OP: De binnenkant van de deksel en zijkanten van de doos kunnen niet bedrukt worden; dit is technisch gezien niet mogelijk met onze apparatuur.

De doos wordt binnen 5 tot 6 werkdagen verzonden (als je een proef hebt aangevraagd gaat de levertijd in vanaf dat het bestand bij de drukker is, dus ná het goedkeuren van de proef). Je ontvang na verzending een email met daarin de track en trace gegevens, zodat je je bestelling kunt volgen.

De houten doos is bedoeld voor gebruik binnenshuis.

Formaten:
1. Mini: 30x20 cm | 14 cm hoog (zonder handvaten)
2. Midi: 40x30 cm | 14 cm hoog (zonder handvaten)
3. Maxi: 40x30 cm  | 23 cm hoog (met handvaten; inkepingen aan de zijkanten)

Let op: Kleuren op een verlicht scherm worden anders weergegeven dan op een print op papier. KLeuren op een beeldscherm kunnen daardoor afwijken van de uiteindelijke print. Dat komt doordat papier en beeldscherm verschillende media zijn. Een scherm kan hele grote contrasten weergeven, papier verschilt hierin.

© 2015 - 2021 studiojitske.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel