Werkwijze bestellen geboortekaartjes of digitale proef

Stap 1 Bestelling plaatsen
Plaats een bestelling voor de geboortekaartjes of een proef door op het kaartje te klikken en alle gevraagde gegevens in te voeren. Zodra de bestelling bij ons binnen is ontvang je van ons een email met daarin een lijstje om in te vullen voor de gegevens die op het geboortekaartje moeten komen te staan.

Wanneer het geslacht van de baby nog niet bekend is, maken wij een digitale proef voor een meisje en voor een jongetje. Dit hoeven niet per sé dezelfde kaarten te zijn! Plaats dan alleen een bestelling voor een jongen of meisje. Je kunt in de keuzelijst aangeven of je een kaartje voor een jongen/meisje of beide wilt krijgen. Na het ontvangen van de bevestigingsmail met het invulformulier voor de tekst kun je aangeven welk kaartje je voor het andere geslacht opgemaakt wilt hebben.

Stap 2 Ontwerpfase
Heb je een digitale proef besteld van het geboortekaartje? Of heb je de geboortekaartjes meteen besteld? In beide gevallen ontvang je binnen 3 werkdagen een digitale proef van het geboortekaartje per e-mail. Het kaartje wordt voor je ontworpen en per mail ontvang je een digitale proefdruk ter controle. Aanpassingen kun je mailen, alle correctierondes GRATIS uitgevoerd. Je betaalt dus geen extra kosten voor meerdere correctie-rondes. Wij gaan door totdat jullie 100% tevreden zijn met het kaartje.

Stap 3 Papieren proefdruk
Als de opmaak naar wens is ontvang je een papieren proefdruk per post.
Na het zien van de papieren proefdruk kan je nog altijd aanpassingen mailen.

Stap 4 Bestellen
Is de geboortekaart helemaal naar wens en heb je nog niet besteld? Bestel de kaartjes dan op deze site en vermeld het referentienummer dat je van ons hebt ontvangen bij de digitale proef. MINIMALE BESTELHOEVEELHEID 25 STUKS!

Stap 5 Baby is geboren
Mail of sms de laatste gegevens door, zoals de datum/tijdstip/gewicht/lengte. Controleer goed of je de juiste gegevens doorgeeft. Je ontvangt eerst nog een laatste digitale proefdruk ter controle.

Stap 5 Levering geboortekaartjes
De levertijd van de geboortekaartjes is 1-2 werkdagen. Meestal zal dit 1 werkdag zijn, dat hangt ervan af hoe laat je de laatste gegevens doorgeeft. Vóór 12 uur is 1 werkdag en na 12.00 uur zal het vaak 2 werkdagen zijn, zeker het eind van de dag.

 

© 2015 - 2022 studiojitske.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel