Sorteer op
  • Geboortekaartje Eigen ontwerp
    Geboortekaartje Eigen ontwerp

    Geboortekaartje op maatVind je de kaartjes van Studio Jitske wel leuk, maar staat jullie geboortekaartje er niet bij? Geen probleem! Laat dan een kaartje op maat ontwerpen. Dit betekent dat er een nieuw geboortkaartje ontworpen…

    € 35,00

Geboortekaartje op maat

Vind je de kaartjes van Studio Jitske wel leuk, maar staat jullie geboortekaartje er niet bij? Geen probleem! Laat dan een kaartje op maat ontwerpen. Dit betekent dat er een nieuw geboortkaartje ontworpen wordt helemaal naar jullie wensen. Zo creëren we samen een uniek geboortekaartje voor jullie kindje. De bijkomende kosten voor een ontwerp op maat bedragen € 35,-. Alle correctierondes zijn gratis en we gaan net zolang door totdat het kaartje geheel naar jullie wens is.

Wil je een kaartje op maat bestellen, of heb je vragen? Stuur ons dan even een mailtje of vul het contactformulier in.

Er zijn 2 formaten geboortekaartjes:
Dubbel vierkant: dubbele vierkante kaarten, ongevouwen formaat 26 x 13 cm, gevouwen: 13 x 13 cm
Enkel rechthoekig: enkele staande kaarten, 21 x 10 cm, hagelwit papier, 300 grams
 

Werkwijze kaartje op maat:

1. Schets
Op basis van jullie wensen ontvang je van ons een eerste ontwerp voor het geboortekaartje. Hierin zijn zo goed en mooi mogelijk jullie wensen verwerkt. Laat ons vervolgens weten wat je ervan vindt en geef aan wat je nog anders zou willen zien.

2. Uitwerken
Het kaartje wordt nu verder uitgewerkt. Alle wijzigingen worden in het kaartje verwerkt en het wordt nu al echt al jullie kaartje! Studio Jitske stuurt je een aangepaste proef. Laat ons nogmaals weten wat je ervan vindt en wat je toch nog anders zou willen.

3. Wijzigingen
De puntjes op de i zetten: de laatste wijzigingen worden doorgevoerd en het ontwerp voor jullie geboortekaartje is klaar!

Alle correctierondes zijn gratis en we gaan net zolang door totdat het kaartje geheel naar jullie wens is.

Wil je een kaartje op maat bestellen, of heb je vragen? Stuur ons dan even een mailtje of vul het contactformulier in.

 

 

 

 

© 2015 - 2021 studiojitske.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel