Herinneringsdoos overleden kindje van geboorte- of rouwkaartje

Artikel 1 van 29
€ 21,50 (inclusief btw)

Wij maken een mooi ontwerp aan de hand van het geboortekaartje of het rouwkaartje.

Deze bewaardoos is een mooi troostgeschenk voor de ouders van een een overleden kindje, zodat zij de meest dierbare herinneringen aan hun kindje/baby kunnen bewaren. Een haarlokje, voet- handafdruk, foto, maar ook de correspondentie (van ziekenhuis/thuiszorg), foto’s, kaarten, nota’s, brieven. De tekst is vrij invulbaar, er kan een eigen tekst op gezet worden, bijvoorbeeld tekst van de rouwkaart. Wij kunnen ook een condoleance kaartje toevoegen.

Werkwijze:

1) Bestellen via website

2) Stuur het rouwkaartje of de rouwbrief naar:
Studio Jitske (ordernummer),  Demertstraat 103, 6227 AP Maastricht. Of je scant het kaartje zelf in en mailt het naar: info@studiojitske.nl
LET OP! Vermeld altijd het bestelnummer zodat wij weten bij welke bestelling het kaartje hoort.

3)  Van een artikel met een ontwerp naar aanleiding van een kaartje of met een foto ontvang je altijd eerst een proef per mail. Dit kan soms eventjes duren als het druk is, want elke bestelling wordt handmatig voorbereid om topkwaliteit te waarborgen. Je komt zo nooit voor onnodige verrassingen te staan. En we willen natuurlijk dat je straks blij bent met het resultaat! Mocht je het artikel vóór een bepaalde datum nodig hebben dan mag je ons dat laten weten en dan proberen wij daar rekening mee te houden.

4) Na de goedkeuring van het ontwerp van de herinneringsdoos wordt het binnen 5-6 werkdagen verzonden. Als je een kaartje hebt meegestuurd krijg je dat terug. Je krijgt bericht als wij het pakketje afgeven bij PostNL.

Je kunt de doos ook direct naar de ontvanger laten toesturen. Vermeld in het vakje 'opmerking' een condoleance boodschap en wij voegen een gratis kaart toe.

Verkrijgbaar in verschillende formaten:
Groot wit: 25 x 35 x 20 cm
Luxe middel: 20 x 25 x 15 cm (zeer stevig met 4 ijzeren beschermhoeken) 
Luxe groot: 26,5 x 33,5 x 19 cm (zeer stevig, 2 ijzeren handvaten en 4 ijzeren beschermhoeken)

Let op: Kleuren op een verlicht scherm worden anders weergegeven dan op een print op papier. KLeuren op een beeldscherm kunnen daardoor afwijken van de uiteindelijke print. Dat komt doordat papier en beeldscherm verschillende media zijn. Een scherm kan hele grote contrasten weergeven, papier verschilt hierin.

© 2015 - 2024 studiojitske.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel