Hoe lever ik het geboortekaartje aan voor een artikel met geboortekaartje?

Digitaal bestand geboortekaartje: Het allerbeste resultaat krijg je als je een drukklaar, digitaal bestand van de drukker/ontwerper van het kaartje kunt aanleveren. Uiteraard begrijpen wij dat dat niet voor iedereen mogelijk is omdat het meestal om een cadeau gaat, dan kun je ons een scan sturen, of het kaartje per post. Kun je wel aan een bestand via de drukker of ontwerper komen, dan adviseren wij je dit zeker te doen. ​Je kunt dat opvragen bij de webwinkel of drukkerij waar het kaartje gemaakt is (dat staat meestal op de achterkant van het kaartje). Als je ze laat zien dat je het kaartje in jouw bezit hebt (foto of scan laten zien), en aangeeft dat het bestand alleen wordt gebruikt voor het maken van een kraamcadeau dan doen ze daar meestal niet moeilijk over. ​Je kun bijvoorbeeld een mail sturen naar de drukker/ontwerper met de volgende vraag: "Van een geboortekaartje dat door jullie is gemaakt en dat wij hebben ontvangen willen wij graag een leuk kraamcadeau laten maken bij studiojitske.nl. Volgens de ontwerpster krijg je het mooiste resultaat met een drukklaar bestand i.p.v. een scan van het kaartje. Nu vroeg ik mij af of u dat misschien kunt toesturen? Het bestand wordt echt alléén gebruikt voor het maken van het kraamcadeau, daarna zal het worden verwijderd."

Stuur je ons een scan van het geboortekaartje? Lees dan aub eerst deze tips voor het scannen. De scan moet namelijk van de juiste kwaliteit zijn, zo niet dan kunnen wij geen mooi eindresultaat leveren en dat zou erg zonde zijn. LET OP: We kunnen alleen werken met een echte scan, een foto van het geboortekaartje is niet bruikbaar. Mocht het scannen niet lukken dan kun je het kaartje altijd alsnog per post sturen.

Stuur je het kaartje per post? Vermeld dan op een apart briefje het ordernummer. Vouw het kaartje aub niet dubbel om het in een envelop te krijgen (wel in de originele vouw om het kaartje open en dicht te slaan, maar geen nieuwe vouw maken) en plak of schrijf er niets op.
Je mag het kaartje sturen naar:
Studio Jitske
Drossaert Roststraat 28
6171JS Stein

Van een artikel met geboortekaartje ontvang je altijd eerst een proef per mail. Dit kan soms eventjes duren als het druk is, want elke bestelling wordt handmatig voorbereid om topkwaliteit te waarborgen. Je komt zo nooit voor onnodige verrassingen te staan. En we willen natuurlijk dat je straks blij bent met het resultaat! Zodra je het voorbeeld hebt goedgekeurd, gaat je bestelling in productie en wordt deze zo snel mogelijk verzonden. Je ontvangt van de verzending apart bericht.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact met ons opnemen per mail; info@studiojitske.nl of telefoon/sms/Whatsapp: 0614055225

© 2015 - 2021 studiojitske.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel