Verzending & Bezorging

Levertijden

Onze levertijden zijn standaard 3 tot 5 werkdagen, spoedlevering; 2 werkdagen. Het weekend en feestdagen worden hierin niet meegerekend. De levertijden zijn indicatief; als het erg druk is kunnen de levertijden iets uitlopen. 

Spoedlevering:
Een spoedlevering is alleen mogelijk indien je dit kunt kiezen in het keuzeformulier bij het artikel. Een spoedlevering duurt 2 werkdagen. Als de bestelling vóór 11 uur bij ons binnen is dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden (mits je een proef wilt zien, dan kan het langer duren omdat wij eerst de proef moeten sturen). Anders de eerstvolgende werkdag. Een bestand moet vóór 12.00 uur bij de drukker zijn om dezelfde dag verzonden te worden.

Al onze producten worden bij een externe leverancier vervaardigd, en van daaruit met DHL of PostNL direct verstuurd naar de klant. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertraging tijdens het transport. Wij hebben geen invloed op de levertijden van DHL en PostNL. Ook bij deze bedrijven werken mensen en worden fouten gemaakt. Dus ook daar kan het wel eens fout gaan. Maar we doen uiteraard ons uiterste best om elke bestelling zo snel en vlekkeloos te laten verlopen.

Het is niet mogelijk een bezorgafspraak te maken; wij zijn afhankelijk van de chauffeursroute. De bestelling wordt tweemaal aangeboden. Bent u niet thuis? De postbode laat een bericht achter waar u de bestelling kunt ophalen.

Afwezig tijdens afleverpoging:

Alle standaard bezorgingen vinden plaats tussen 08:00 en 18:00 uur. Als je niet aanwezig bent op het moment dat DHL of PostNL langskomt, dan wordt het pakket de volgende werkdag opnieuw aangeboden. Als je bij deze tweede bezorgpoging opnieuw niet thuis bent, dan komt je pakket op het dichtstbijzijnde depot te liggen waar je deze gratis kan afhalen.

VERZENDING GEBOORTEBORDEN:
Geboorteborden en raamstickers worden zo verpakt dat er aan de buitenkant van de verpakking geen naam te zien is.
Het bord wordt twee keer bij je thuis aangeboden. Na twee keer aanbieden gaat het pakket naar een sorteercentrum waar het kan worden afgehaald. LET OP: Deze borden worden met een vrachtwagen geleverd omdat het meestal om grote pakketten gaat. De pakketten kunnen daardoor niet bij een servicepunt worden geleverd maar moeten worden opgehaald bij een sorteercentrum. Dit is niet altijd kort in de buurt zoals bij een servicepunt. Zorg er daarom voor dat je het bord in ontvangst kunt nemen. Je krijgt een track&trace zodat je de zending in de gaten kunt houden. Opnieuw verzenden nadat het bij een sorteercentrum is geleverd is eventueel mogelijk, maar omdat er van DHL uit € 15,- verzend- en administratiekosten berekend worden voor een nieuwe zending berekenen wij een bedrag van € 7,50 voor het opnieuw verzenden van het bord.

Verzendkosten binnen Nederland:

  • Brievenbuspost: 2,95 euro. ( mocht u een tarief zien in uw bestelling van 4,80 euro dan zijn er 1 of meerdere produkten toegevoegd aan uw winkelwagen die niet door de brievenbus passen)
  • Pakketpost 4,80 euro.

Verzendkosten Belgie en Duitsland:

  • Brievenbuspost: 3,95 euro.
  • Pakketpost: 6,95 euro. Voor zwaardere bestellingen ( > 10 kg ) hanteren we een verzendtarief van 14,95 euro
© 2015 - 2021 studiojitske.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel