Verzending & Bezorging

Geboorteborden en raamstickers worden zo verpakt dat er aan de buitenkant van de verpakking geen naam te zien is.

Levertijden
Onze levertijden zijn standaard 3 tot 5 werkdagen, spoedlevering; 2 werkdagen. Het weekend en feestdagen worden hierin niet meegerekend. De levertijden zijn indicatief; als het erg druk is kunnen de levertijden iets uitlopen. Heb je een artikel vóór een bepaalde datum nodig? Laat het ons even weten zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Spoedlevering:
LET OP: een spoedlevering is alleen mogelijk indien je dit kunt kiezen in het keuzeformulier bij het artikel. Heb je een artikel snel nodig maar staat een spoedlevering niet aangegeven als optie, informeer dan eerst even bij ons of het mogelijk is het artikel met spoed te ontvangen.
Een spoedlevering duurt 2 werkdagen. Als de bestelling vóór 11 uur bij ons binnen is dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Anders de eerstvolgende werkdag. Een bestand moet vóór 13.00 uur bij de drukker zijn om dezelfde dag verzonden te worden.

Al onze producten worden bij een externe leverancier vervaardigd, en van daaruit met DHL of PostNL direct verstuurd naar de klant. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertraging tijdens het transport. Wij hebben geen invloed op de levertijden van DHL en PostNL. Ook bij deze bedrijven werken mensen en worden fouten gemaakt. Dus ook daar kan het wel eens fout gaan. Maar we doen uiteraard ons uiterste best om elke bestelling zo snel en vlekkeloos te laten verlopen.

Het is niet mogelijk een bezorgafspraak te maken; wij zijn afhankelijk van de chauffeursroute. De bestelling wordt tweemaal aangeboden. Bent u niet thuis? De postbode laat een bericht achter waar u de bestelling kunt ophalen.

Afwezig tijdens afleverpoging:

Alle standaard bezorgingen vinden plaats tussen 08:00 en 18:00 uur. Als je niet aanwezig bent op het moment dat DHL langskomt, dan wordt het pakket de volgende werkdag opnieuw aangeboden. Als je bij deze tweede bezorgpoging opnieuw niet thuis bent, dan komt je pakket op het dichtstbijzijnde depot te liggen waar je deze gratis kan afhalen. Opnieuw verzenden is eventueel mogelijk, maar omdat er van DHL uit verzend- en administratiekosten berekend worden voor een nieuwe zending moeten wij helaas bezorgkosten van € 15,- in rekening brengen.

Verzendkosten binnen Nederland:

  • Brievenbuspost: 2,95 euro. ( mocht u een tarief zien in uw bestelling van 4,80 euro dan zijn er 1 of meerdere produkten toegevoegd aan uw winkelwagen die niet door de brievenbus passen)
  • Pakketpost 4,80 euro.

Verzendkosten Belgie en Duitsland:

  • Brievenbuspost: 3,95 euro.
  • Pakketpost: 6,95 euro. Voor zwaardere bestellingen ( > 10 kg ) hanteren we een verzendtarief van 14,95 euro
© 2015 - 2020 studiojitske.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel