Proefdrukken

Van een artikel van een kaartje of nieuw ontwerp krijg je altijd eerst een proef per mail.

Je krijgt van ons 4 gratis proefrondes; je kunt dus 3x een aanpassing laten doorvoeren ná ontvangst van de eerste proef. Na de vierde ronde wordt er € 2,50 gerekend voor iedere correctieronde. Per correctieronde wordt er één nieuwe proef gemaakt, dus niet meerdere versies van een ontwerp. Dit doen we om onze prijzen laag te houden en kwalitatief goed werk te kunnen leveren. Hiermee worden ook onnodige aanpassingsrondes te voorkomen. We gaan dus uit van één ontwerp waar we op focussen en vervolgens aanpassingen aan kunnen doen.

Na het geven van een akkoord op de proef wordt het bestand naar de drukker gestuurd, daarna kun je geen wijziging meer doorgeven.

De levertijd gaat in vanaf dat het bestand bij de drukker is, geef dus snel je akkoord of eventuele wijzigingen door. Een spoedlevering moet vóór 13.00 uur bij de drukker aangeleverd worden om dezelfde dag te kunnen verzenden.

(Wil je van een standaard ontwerp een proef zien? Dan kun je dat aangeven in het veld "overige opmerkingen" of in het keuzemenu. In de meeste gevallen worden er extra kosten van € 1,50 berekend voor een proef).

© 2015 - 2024 studiojitske.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel