Geboortedoos van geboortekaartje

Vorige Artikel 2 van 96 Volgende
€ 21,50 (inclusief btw)

Geboortedoos met geboortekaartje - Diverse formaten

LET OP: Kaartjes met foliedruk (gouden folie en andere kleuren folie) of gedrukt op metallic papier kunnen wij niet scannen! Een scan van foliedruk wordt door de weerkaatsing van het licht op de scanner zwart of heel donker gekleurd. Een scan van metallic/parelmoer papier wordt grijzig en de structuur van het papier blijf je zien, en kunnen wij helaas niet weg werken. Wij kunnen in dit geval alleen werken met een origineel bestand van de ontwerper.. Alleen met een digitaal bestand is dit te voorkomen. Wij kunnen ook geen (goud- of andere) folie op de artikelen drukken.

Het allerbeste resultaat krijg je als je een drukklaar, digitaal bestand van de drukker/ontwerper van het kaartje kunt aanleveren. Dit is veel beter dan een scan; een scan van een kaartje geeft namelijk altijd kwaliteitsverlies, ook als wij het zelf scannen, en vaak blijf je de structuur van het papier van het kaartje zien, bij een digitaal bestand is dat niet het geval. Je kunt dat opvragen bij de webwinkel of drukkerij waar het kaartje gemaakt is

Een digitaal bestand van het geboortekaartje kan worden aangeleverd ná het plaatsen van de order. Dit kan per e-mail (reply op de orderbevestiging is het makkelijkst) of met www.wetransfer.com onder vermelding van het ordernummer (zonder ordernummer kunnen wij het bestand niet koppelen aan jouw bestelling). Ons emailadres is: info@studiojitske.nl

Stuur je een digitaal bestand? Er kunnen verschillende oorzaken zijn wanneer een scan/afbeelding niet van de juiste kwaliteteit is:
• Het kaartje is gescand met te weinig pixels (het moet minstens 300 dpi zijn, je vindt dit bij instellingen als je scant).
• De scanner die je gebruikt is verouderd of van mindere kwaliteit
• De instellingen in je scan software staan niet goed
• Het is een screenshot (dit is altijd zeer lage resolutie)
• De resolutie van het bestand is te laag waardoor de afbeeldingen “gepixeld” zijn.
• Het is een afbeelding van internet afgehaald (dit zijn meestal lage resolutie afbeeldingen).
• Het is een digitale proef van het kaartje (dit zijn altijd lage resolutie afbeeldingen).
• Het is een foto van het kaartje: een foto wordt altijd vanuit een bepaalde hoek genomen; dat geeft schaduw, vertekende kleuren en vervormde beelden. 

In deze leuke bewaardoos met geboortekaartje (geboortebox / memorybox) kunnen de mooiste en allereerste herinneringen van het kindje worden bewaard, zoals bijvoorbeeld: Felicitatiekaarten, de navelstrengklem, echofoto`s , 1e foto, testuitslagen ziekenhuis, 1e speen, mutsje, 1e kleding/sokjes, 1e tandje, haarlokje etc. Stuur ons het geboortekaartje per mail of post en onze grafisch ontwerper maakt een mooi ontwerp voor op de bewaardoos van het geboortekaartje. De geboortedoos met geboortekaartje wordt bestickerd met hoogwaardig stickermateriaal. Je kunt de doos ook direct naar de ontvanger laten toesturen.

Werkwijze:

1) Bestel het artikel via website

2) Lees hier hoe je het geboortekaartje kunt aanleveren

3)  Van een artikel met een ontwerp naar aanleiding van een kaartje of met een foto ontvang je altijd eerst een proef per mail. Dit kan soms eventjes duren als het druk is, want elke bestelling wordt handmatig voorbereid om topkwaliteit te waarborgen. Je komt zo nooit voor onnodige verrassingen te staan. En we willen natuurlijk dat je straks blij bent met het resultaat! Mocht je het artikel vóór een bepaalde datum nodig hebben dan mag je ons dat laten weten en dan proberen wij daar rekening mee te houden.

4)  Na de goedkeuring van de proef gaat je bestelling in productie wordt het artikel binnen 2 tot 4 werkdagen verzonden. Je ontvangt van de verzending apart bericht.

Verkrijgbaar in verschillende formaten:

Budget groot: 27 x 35 x 15 cm
Groot wit: 25x35x20 cm
Groot zwart: 25x35x20 cm
Luxe middel: 20 x 25 x 15 cm (zeer stevig met 4 ijzeren beschermhoeken) 
Luxe groot: 26,5 x 33,5 x 19 cm (zeer stevig, 2 ijzeren handvaten en 4 ijzeren beschermhoeken)

Alle dozen zijn gemaakt van karton.

Print techniek:
De afbeelding op deze doos wordt gemaakt met een professionele printer op hoogwaardige folie. Deze folie wordt vervolgens aangebracht op de doos.

Let op: Kleuren op een verlicht scherm worden anders weergegeven dan op een print op papier. Kleuren op een beeldscherm kunnen daardoor afwijken van de uiteindelijke print. Dat komt doordat papier en beeldscherm verschillende media zijn. Een scherm kan hele grote contrasten weergeven, papier verschilt hierin.

© 2015 - 2021 studiojitske.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel