Herinneringsdoos overleden kindje - Vlinders

Artikelnummer: SJBW005_OVL meisje
Vorige Artikel 22 van 29 Volgende
€ 15,95 (inclusief btw)

Herinneringsdoos voor overleden kindje

Kleuren en tekst kunnen worden aangepast! Levertijd 2-4 werkdagen.

Werkwijze:

1) Bestel de bewaardoos hier op de website.

2) Wil je de kleuren laten aanpassen? Dan kun je dat doorgeven vermelden in het vakje 'Overige opmerkingen'. Wil je graag eerst een proef zien van het ontwerp? Laat ons dat dan ook even weten in hetzelfde vakje. Lukt het niet dan kun je ons altijd even een mailtje sturen: info@studiojitske.nl óf appen naar: 06-14055225

3) Wij hebben op dinsdag en donderdag de productie - en verzenddagen. Mits jouw bestelling op maandag of woensdag vóór 18.00 uur binnen wordt het pakket de eerstvolgende dinsdag of donderdag verzonden (als je eerst een proef wilt zien dan pas ná akkoord voor druk). Je krijgt bericht als wij het pakketje afgeven bij PostNL.

Je kunt de doos ook direct naar de ontvanger laten toesturen.Vermeld in het vakje ''Overige opmerkingen' een condoleance boodschap en wij voegen gratis een kaart toe.

Verkrijgbaar in verschillende formaten:
Budget groot: 27 x 35 x 15 cm
Groot wit: 25 x 35 x 20 cm
Groot zwart: 25 x 35 x 20 cm
Luxe middel: 20 x 25 x 15 cm (zeer stevig met 4 ijzeren beschermhoeken) 
Luxe groot: 26,5 x 33,5 x 19 cm (zeer stevig, 2 ijzeren handvaten en 4 ijzeren beschermhoeken)

De afbeelding op deze doos wordt gemaakt met een professionele printer waarna er een sealing overheen komt, deze beschermt de print en zorgt voor een mooie glans. De sticker wordt daarna aangebracht op de doos.

Let op: Kleuren op een verlicht scherm worden anders weergegeven dan op een print op papier. KLeuren op een beeldscherm kunnen daardoor afwijken van de uiteindelijke print. Dat komt doordat papier en beeldscherm verschillende media zijn. Een scherm kan hele grote contrasten weergeven, papier verschilt hierin.

© 2015 - 2021 studiojitske.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel