Herinneringsdoos van trouwkaart

Artikel 1 van 11 Volgende
€ 19,50 (inclusief btw)

Uniek huwelijkscadeau: bewaardoos van trouwkaart

LET OP: Kaartjes met foliedruk (bijvoorbeeld gouden folie) kunnen wij niet scannen! Een scan van metallic/folie wordt door de weerkaatsing van het licht op de scanner zwart. Wij kunnen in dit geval alleen werken met een origineel bestand van de ontwerper.

Zoek je ideeën voor een huwelijkscadeau / cadeau voor een bruiloft? Of een cadeau voor een huwelijk aan de hand van de trouwkaart? Een mooie bewaardoos met het ontwerp van de trouwkaart voor alle herinneringen aan de huwelijksdag is echt een persoonlijk huwelijkscadeau. Stuur ons de trouwkaart per mail of post en wij maken een ontwerp voor de herinneringsdoos aan de hand van de huwelijkskaart. De herinneringsdoos wordt bestickerd met hoogwaardig stickermateriaal en wordt als kant en klaar cadeau in cadeaufolie geleverd. Levertijd 2-4 dagen.

Werkwijze:

1) Bestellen via website

2) Stuur het bestand naar info@studiojitske.nl. Is het bestand erg groot? Gebruik dan Wetransfer om de foto naar ons te sturen. Of stuur de trouwkaart naar: Studio Jitske,  Drossaert Roststraat 28, 6171JS Stein. Vergeet s.v.p. niet het ordernummer te vermelden, anders weten wij niet waar het bestand bij hoort.

3) Je ontvangt een proef van de herinneringsdoos per mail. Hierop kunnen eventueel nog aanpassingen worden gedaan. Na akkoord wordt het naar de drukker gestuurd en vervolgens zal deze je bestelling binnen 5 tot 6 werkdagen verzenden. 

LET OP: De levertijd gaat in vanaf dat het bestand bij de drukker is. 

Je kunt de doos ook direct naar de ontvanger laten toesturen! Vermeld in het vakje ''Overige opmerkingen' een felicitatieboodschap en wij voegen een gratis felicitatiekaart toe.

Verkrijgbaar in verschillende formaten:
Groot wit: 25x35x20 cm
Groot zwart: 25x35x20 cm
Luxe groot: 26,5 x 33,5 x 19 cm (zeer stevig, 2 ijzeren handvaten en 4 ijzeren beschermhoeken)
Luxe middel: 20 x 25 x 15 cm (zeer stevig met 4 ijzeren beschermhoeken) 

Let op: Kleuren op een verlicht scherm worden anders weergegeven dan op een print op papier. KLeuren op een beeldscherm kunnen daardoor afwijken van de uiteindelijke print. Dat komt doordat papier en beeldscherm verschillende media zijn. Een scherm kan hele grote contrasten weergeven, papier verschilt hierin.

© 2015 - 2024 studiojitske.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel