Herinneringsdoos huwelijk Marble Chic pink

Artikelnummer: SJBW_HUW_006 pink
Artikel 8 van 11
€ 15,95 (inclusief btw)

Herinneringsdoos huwelijk Marble Chic

Let op: De kleuren van dit ontwerp kunnen NIET worden aangepast. Wel de tekst kan in een andere kleur.

Werkwijze:

1) Bestel de bewaardoos hier op de website.

2) Wil je de tekst in een andere kleur (de gekleurde stippen kunnen niet worden aangepast)? Dan kun je dat doorgeven vermelden in het vakje 'Overige opmerkingen'. Wil je graag eerst een proef zien van het ontwerp? Laat ons dat dan ook even weten in hetzelfde vakje. Lukt het niet dan kun je ons altijd even een mailtje sturen: info@studiojitske.nl óf appen naar: 06-36180831

3) Wij hebben op dinsdag en donderdag de productie - en verzenddagen. Mits jouw bestelling op maandag of woensdag vóór 18.00 uur binnen wordt het pakket de eerstvolgende dinsdag of donderdag verzonden (als je eerst een proef wilt zien dan pas ná akkoord voor druk). Je krijgt bericht als wij het pakketje afgeven bij PostNL.

Je kunt de doos ook direct naar de ontvanger laten toesturen! Vermeld in het vakje ''Overige opmerkingen' een felicitatieboodschap en wij voegen een gratis felicitatiekaart toe.

Verkrijgbaar in verschillende formaten:
Budget groot: 27 x 35 x 15 cm
Groot wit: 25x35x20 cm
Groot zwart: 25x35x20 cm
Luxe groot: 26,5 x 33,5 x 19 cm (zeer stevig, 2 ijzeren handvaten en 4 ijzeren beschermhoeken)
Luxe middel: 20 x 25 x 15 cm (zeer stevig met 4 ijzeren beschermhoeken) 

Print techniek:
De afbeelding op deze doos wordt gemaakt met een professionele printer waarna er een sealing overheen komt, deze beschermt de print en zorgt voor een mooie glans. De sticker wordt daarna aangebracht op de doos.

Let op: Kleuren op een verlicht scherm worden anders weergegeven dan op een print op papier. KLeuren op een beeldscherm kunnen daardoor afwijken van de uiteindelijke print. Dat komt doordat papier en beeldscherm verschillende media zijn. Een scherm kan hele grote contrasten weergeven, papier verschilt hierin.

© 2015 - 2024 studiojitske.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel