Geboortedoos met geboortegegevens - Hart

Artikelnummer: SJBW032B_GEB hart
Artikel 33 van 70
€ 15,95 (inclusief btw)

Geboorte bewaardoos met naam

Kleuren en tekst kunnen worden aangepast! Levertijd 2-4 werkdagen.

Werkwijze:

1) Bestel de bewaardoos hier op de website.

2) Wil je graag eerst een proef zien van het ontwerp? Laat het ons weten in het vakje "Eventuele opmerkingen" op de laatste pagina van het bestelproces.

3) Wij hebben op dinsdag en donderdag de productie - en verzenddagen. Mits jouw bestelling op maandag of woensdag vóór 18.00 uur binnen wordt het pakket de eerstvolgende dinsdag of donderdag verzonden (als je eerst een proef wilt zien dan pas ná akkoord voor druk). Je krijgt bericht als wij het pakketje afgeven bij PostNL.

Je kunt de doos ook direct naar de ontvanger laten toesturen! Vermeld in het vakje ''Overige opmerkingen' een felicitatieboodschap en wij voegen een gratis felicitatiekaart toe.

Verkrijgbaar in verschillende formaten:
Budget groot: 27 x 35 x 15 cm
Groot wit: 25 x 35 x 20 cm
Groot zwart: 25 x 35 x 20 cm
Luxe middel: 20 x 25 x 15 cm (zeer stevig met 4 ijzeren beschermhoeken) 
Luxe groot: 26,5 x 33,5 x 19 cm (zeer stevig, 2 ijzeren handvaten en 4 ijzeren beschermhoeken)

Print techniek:
De afbeelding op deze doos wordt gemaakt met een professionele printer waarna er een sealing overheen komt, deze beschermt de print en zorgt voor een mooie glans. De sticker wordt daarna aangebracht op de doos.

Let op: Kleuren op een verlicht scherm worden anders weergegeven dan op een print op papier. KLeuren op een beeldscherm kunnen daardoor afwijken van de uiteindelijke print. Dat komt doordat papier en beeldscherm verschillende media zijn. Een scherm kan hele grote contrasten weergeven, papier verschilt hierin.

© 2015 - 2024 studiojitske.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel