Houten herinneringsdoos met naam en foto *MAXI*

Artikelnummer: *MAXI* foto
Artikel 3 van 79
€ 64,50 (inclusief btw)

Houten geboorte bewaardoos

Dit is een doos met een foto van het kindje. Wil je een doos met de afbeelding van het geboortekaartje? Deze zijn hoger in prijs omdat we daar meer werk aan hebben. Kies in dat geval voor deze doos: https://www.studiojitske.nl/a-50923204/houten-geboortedoos-tip/houten-geboortedoos-van-geboortekaartje-maxi/

Prachtige houten herinneringsdoos, gemaakt van massief vurenhout met klepdeksel en mooie afgeronde hoeken in tandverbinding. De MAXI is 40 cm lang, 30 cm breed en 23 cm hoog. Ofwel dezelfde lengte en breedte als de MIDI. Alleen 9 cm hoger. De MAXI heeft als enige houten bewaardoos handgrepen, waarmee je hem gemakkelijk kunt optillen en verplaatsen. 

Kies voor een foto met een hoge resolutie voor het beste resultaat. Je kunt dan het beste uitgaan van >= 2280x1700 pixels [4 megapixels] of >= 300 dpi. Dat levert gegarandeerd een perfecte print op die even mooi is als de foto zelf! De houten geboortedoos is een geweldig mooi kraamcadeau, waar men nog veel plezier van zal hebben.

Werkwijze:

1) Bestel de houten bewaardoos hier op de website.

2) Stuur de foto naar info@studiojitske.nl onder vermelding van het ordernummer. Is het bestand erg groot? Gebruik dan Wetransfer om de foto naar ons te sturen. Kies voor een foto met een hoge resolutie voor het beste resultaat. Je kunt dan het beste uitgaan van 2280x1700 pixels of 300 dpi.

3)  Je ontvangt altijd eerst een digitale proef van het ontwerp per e-mail. Dit kan soms eventjes duren als het druk is, want elke bestelling wordt handmatig voorbereid om topkwaliteit te waarborgen. Je komt zo nooit voor onnodige verrassingen te staan. En we willen natuurlijk dat je straks blij bent met het resultaat! Zodra je het voorbeeld hebt goedgekeurd, gaat je bestelling in productie en wordt deze zo snel mogelijk verzonden. Je ontvangt van de verzending apart bericht.

4) De doos wordt (ná goedkeuring van de proef) binnen 5 tot 6 werkdagen verzonden. Je ontvang na verzending een email met daarin de track en trace gegevens, zodat je je bestelling kunt volgen.

Je kunt de houten doos ook direct naar de ontvanger laten toesturen! Vermeld in het vakje ''Overige opmerkingen' een felicitatieboodschap en wij voegen een gratis felicitatiekaart toe. Je krijgt bericht als wij het pakketje afgeven bij PostNL.

  • Het is alleen mogelijk om het deksel te beprinten.
  • De houten doos is bedoeld voor gebruik binnenshuis.
  • Formaat: 40x30 cm | 23 cm hoog

Let op: Hout is een natuurproduct, dat betekent dat iedere doos anders is en nooit helemaal gaaf is. Ook zullen er een enkele keer groeven, noesten of "houthaartjes" zichtbaar zijn. Kleuren op een verlicht scherm worden anders weergegeven dan op een print op papier. KLeuren op een beeldscherm kunnen daardoor afwijken van de uiteindelijke print. Dat komt doordat papier en beeldscherm verschillende media zijn. Een scherm kan hele grote contrasten weergeven, papier verschilt hierin.

© 2015 - 2024 studiojitske.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel