Houten geboortedoos met gegevens en foto *Kies je kleur!*

Artikelnummer: 012_PIXI_foto_gegevens
Vorige Artikel 21 van 78 Volgende
€ 44,50 (inclusief btw)

Houten herinneringsdoos geboortegegevens met foto

De kleur van de gekleurde letters en het gekleurde hartje kies je in het formulier "In welke kleur wil je het ontwerp". De overige tekst blijft zwart.

LET OP: De binnenkant van de deksel en zijkanten van de doos kunnen niet bedrukt worden; dit is technisch gezien niet mogelijk met onze apparatuur.

Prachtige houten herinneringsdoos, gemaakt van massief vurenhout met klepdeksel en mooie afgeronde hoeken in tandverbinding. In deze leuke houten bewaardoos (geboortebox / memorybox) kunnen de mooiste en allereerste herinneringen van het kindje worden bewaard, zoals bijvoorbeeld: Felicitatiekaarten, de navelstrengklem, echofoto`s , 1e foto, testuitslagen ziekenhuis, 1e speen, mutsje, 1e kleding/sokjes, 1e tandje, haarlokje etc. 

Werkwijze:

1) Bestel de houten bewaardoos hier op de website.

2) Stuur de foto naar info@studiojitske.nl. Is het bestand erg groot? Gebruik dan Wetransfer om de foto naar ons te sturen. Kies voor een foto met een hoge resolutie voor het beste resultaat. Je kunt dan het beste uitgaan van 2280x1700 pixels of 300 dpi.

3) Je ontvangt een proef van de houten doos binnen drie werkdagen per mail.

De doos wordt binnen 5 tot 6 werkdagen verzonden (als je een proef hebt aangevraagd gaat de levertijd in vanaf dat het bestand bij de drukker is, dus ná het goedkeuren van de proef). Je ontvang na verzending een email met daarin de track en trace gegevens, zodat je je bestelling kunt volgen.

De houten doos is bedoeld voor gebruik binnenshuis.

Formaten:
1. Mini: 30x20 cm | 14 cm hoog (zonder handvaten)
2. Midi: 40x30 cm | 14 cm hoog (zonder handvaten)
3. Maxi: 40x30 cm  | 23 cm hoog (met handvaten; inkepingen aan de zijkanten)

Let op: Kleuren op een verlicht scherm worden anders weergegeven dan op een print op papier. KLeuren op een beeldscherm kunnen daardoor afwijken van de uiteindelijke print. Dat komt doordat papier en beeldscherm verschillende media zijn. Een scherm kan hele grote contrasten weergeven, papier verschilt hierin.

© 2015 - 2024 studiojitske.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel