Herinneringsdoos carnaval met foto

Artikelnummer: Carnaval met foto
Artikel 1 van 2
€ 18,95 (inclusief btw)

Herinneringsdoos van stevig karton | Carnaval met foto

Werkwijze:

1) Bestel de bewaardoos hier op de website.

2) Stuur de foto naar info@studiojitske.nl onder vermelding van het ordernummer.Is het bestand erg groot? Gebruik dan Wetransfer om de foto naar ons te sturen. Kies voor een foto met een hoge resolutie (minstens 300 dpi) voor het beste resultaat.

3)  Je ontvangt altijd eerst een digitale proef van het ontwerp per e-mail. Dit kan soms eventjes duren als het druk is, want elke bestelling wordt handmatig voorbereid om topkwaliteit te waarborgen. Je komt zo nooit voor onnodige verrassingen te staan. En we willen natuurlijk dat je straks blij bent met het resultaat! Zodra je het voorbeeld hebt goedgekeurd wordt het ontwerp naar de drukker gestuurd.

4) De doos wordt (na goedkeuring van de proef) binnen vier werkdagen verzonden. Je ontvang na verzending een email met daarin de track en trace gegevens, zodat je je bestelling kunt volgen.

Verkrijgbaar in verschillende formaten:
Groot wit: 25x35x20 cm
Luxe groot: 26,5 x 33,5 x 19 cm (zeer stevig, 2 ijzeren handvaten en 4 ijzeren beschermhoeken)
Luxe middel: 20 x 25 x 15 cm (zeer stevig met 4 ijzeren beschermhoeken) 

Print techniek:
De afbeelding op deze doos wordt gemaakt met een professionele plakfolie waarna er een sealing overheen komt.

Let op: Kleuren op een verlicht scherm worden anders weergegeven dan op een print op papier. KLeuren op een beeldscherm kunnen daardoor afwijken van de uiteindelijke print. Dat komt doordat papier en beeldscherm verschillende media zijn. Een scherm kan hele grote contrasten weergeven, papier verschilt hierin.

© 2015 - 2024 studiojitske.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel