Nieuw!

Houten herinneringsbox met foto overleden kindje *Kies je kleur*

Artikelnummer: 013 - Herinneringsbox met foto OVL kindje
Vorige Artikel 9 van 10 Volgende
€ 44,50 (inclusief btw)

Houten herinneringsdoos met foto

Let op; Alleen de bovenkant van de houten doos wordt bedrukt. Binnenkant deksel en/of zijkanten bedrukken is technisch net mogelijk.

De kleur van het kader en de gekleurde hartjes kies je in het keuzemenu "In welke kleur wil je het ontwerp".

Prachtige houten herinneringsdoos, gemaakt van massief vurenhout met klepdeksel en mooie afgeronde hoeken in tandverbinding.

LET OP: De binnenkant van de deksel en zijkanten van de doos kunnen niet bedrukt worden; dit is technisch gezien niet mogelijk met onze apparatuur

Prachtige houten herinneringsdoos, gemaakt van massief vurenhout met klepdeksel en mooie afgeronde hoeken in tandverbinding. Laat nabestaanden weten dat je aan ze denkt door een bijzonder rouw cadeau op te sturen. Een persoonlijk gebaar zegt meer dan duizend woorden… Daarom is het bij ons mogelijk om een rouw- of troostgeschenk te laten bezorgen met daarbij gevoegd een korte groet (te vergelijken met het kaartje bij een bloemetje). Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. In de bewaardoos voor een overlijden kunnen persoonlijke spullen bewaard worden zoals; haarlok, voet- handafdruk (baby/kind). Ook de correspondentie (van ziekenhuis/thuiszorg), foto’s, kaarten, nota’s, brieven. 

De doos wordt binnen 5 tot 6 werkdagen verzonden (als je een proef hebt aangevraagd gaat de levertijd in vanaf dat het bestand bij de drukker is, dus ná het goedkeuren van de proef). Je ontvang na verzending een email met daarin de track en trace gegevens, zodat je je bestelling kunt volgen. Van de levertijd kan helaas niet worden afgeweken. Heb je een artikel eerder nodig dan 5/6 werkdagen dan kan dat alleen middels een spoedlevering. 

De houten doos is bedoeld voor gebruik binnenshuis.

Formaten:
1. Mini: 30x20 cm | 14 cm hoog (zonder handvaten)
2. Midi: 40x30 cm | 14 cm hoog (zonder handvaten)
3. Maxi: 40x30 cm  | 23 cm hoog (met handvaten; inkepingen aan de zijkanten)

Let op: Kleuren op een verlicht scherm worden anders weergegeven dan op een print op papier. KLeuren op een beeldscherm kunnen daardoor afwijken van de uiteindelijke print. Dat komt doordat papier en beeldscherm verschillende media zijn. Een scherm kan hele grote contrasten weergeven, papier verschilt hierin.

  • Werkwijze:

    1) Bestel de houten herinneringsbox hier op de website.

    2) Stuur de foto naar info@studiojitske.nl. Is het bestand erg groot? Gebruik dan Wetransfer om de foto naar ons te sturen.

    3) Wij maken een proef voor je en deze ontvang je binnen 2/3 werkdagen per mail. Als het erg druk is kan het iets langer duren. 

    Je kunt de doos ook direct naar de ontvanger laten toesturen.Vermeld in het vakje ''Overige opmerkingen' een condoleance boodschap en wij voegen gratis een kaart toe.

© 2015 - 2024 studiojitske.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel