Koffertje met eigen foto **Kies je kleur!**

Artikelnummer: 040_koffertje_gegevens
Vorige Artikel 3 van 39 Volgende
€ 23,50 (inclusief btw)

Koffertje met foto van je kindje

Superleuk kraamcadeau! Een kartonnen of houten koffertje in de trendy kleuren van nu, met het een foto, naam en geboortedatum van het kindje. Dat móet wel in de smaak vallen bij de ouders:-)

Hoe ga je te werk?
Ná het plaatsen van je bestelling ontvang je een orderbevestiging per mail; op deze mail kun je een reply sturen met het bestand van de foto. Stuur je een nieuwe mail? Vergeet dan svp niet het ordernummer te vermelden! Ik contoleer of het bestand van de juiste kwaliteit/resolutie is om een ontwerp voor het geboortekoffertje mee te maken. Is dat niet zo, dan zal ik je laten weten en je vragen om een beter bestand. Let er een beetje op dat de foto qua formaat geschikt is om het gehele koffertje mee te bedekken.

Je ontvangt altijd eerst een proef per mail, hierop kunnen aanpassingen worden gedaan. Alle aanpassingsrondes zijn gratis, en we gaan net zolang door totdat het ontwerp van het koffertje helemaal naar jouw wens is. Als het ers druk is kan het een paar dagen duren voordat ik de proef stuur, want elke bestelling wordt handmatig voorbereid om topkwaliteit te waarborgen. Je komt zo nooit voor onnodige verrassingen te staan. En we willen natuurlijk dat je straks blij bent met het resultaat! Na de goedkeuring van de proef gaat je bestelling in productie wordt het artikel binnen 3 werkdagen verzonden.

Print technieken:
Bij de meeste webshops die deze geboortekoffertjes verkopen wordt gewerkt met een stickerfolie die wordt aangebracht op het koffertje. Studio Jitske bedrukt de koffertjes direct óp het materiaal in een spreciale UV printer. Hierdoor heeft het koffertje een luxere uitstraling.De print is kleur- en krasvast!

Afmetingen koffertjes
Koffertje klein: L 25,5 CM x B 18 CM x H 8,3 CM
Koffertje midden: L 30 CM x B 21,2 CM x H 9 CM
Koffertje groot: L 35,3 CM x B 23,7 CM x H 9,8 CM 
Houten koffertje met leren handvat: L 23 CM x B 16,9 CM x H 9 CM
Alleen het grootste kartonnen koffertje heeft een metalen rand ter versteviging *

Spoedlevering:
Bij een spoedlevering ontvang je binnen 2 werkdagen een digitale proef. De totale levertijd van een spoedlevering van een artikel met een ontwerp van het kaartje is dus +/- 3/4 werkdagen. Heb je hier vragen over? Mail of bel ons dan even!

Klik op deze link voor meer voorbeelden: koffertje met het ontwerp van het geboortekaartje.

© 2015 - 2023 studiojitske.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel