Sorteer op

Condoleance geschenk bij miskraam of overleden kindje

Ook voor het afscheid van een baby hebben wij mooie herinneringsdozen. Deze bewaardozen zijn speciaal gemaakt voor het bewaren van herinneringen aan een overleden kindje. Prachtig om aan de ouders cadeau te doen bij het condoleren, zodat zij de meest dierbare herinneringen aan hun gestorven kindje kunnen bewaren. Een haarlokje, voet- handafdruk, foto, maar ook de correspondentie (van ziekenhuis/thuiszorg), foto’s, kaarten, nota’s, brieven. Deze memorybox is een uniek rouwgeschenk om de nabestaanden te laten weten dat je aan ze denkt, maar ook heel fijn om voor jezelf te kopen om bijvoorbeeld een miskraam te herdenken.

Let op: Kleuren op een verlicht scherm worden anders weergegeven dan op een print op papier. KLeuren op een beeldscherm kunnen daardoor afwijken van de uiteindelijke print. Dat komt doordat papier en beeldscherm verschillende media zijn. Een scherm kan hele grote contrasten weergeven, papier verschilt hierin.

Herinneringsdoos voor een overleden kindje

Als je momenteel met een van de volgende vragen zit, is het een goed idee om onze collectie condoleance geschenkdozen eens te bekijken: Wat sturen aan ouders van doodgeboren baby? Wat te geven aan ouder van overleden kindje? Baby is overleden, wat is een mooi cadeau om aan de ouders te geven? Wat is een mooi rouwgeschenk? Hoe kan ik mijn miskraam herdenken?

Lees hier de ontroerende blogpost van een moeder die het onvoorstelbare heeft meegemaakt en je mee laat kijken in de herinneringsdoos van haar overleden kindje: Memorybox overleden kindje.

"Wat mooi om alles even weer in mijn handen te hebben… maar wat een tranen maakt het weer los. Te weinig kijk in in onze mooie roze doos. de doos die wij kregen na het overlijden van Juul. Een doos die je kunt volstoppen met herinneringen. Eerst dacht ik nog dat ik de doos nooit vol kon krijgen. Hij is best groot en wat stop je er toch in? Maar inmiddels in de doos zelfs te klein geworden. Vandaag kijk ik er niet alleen in, maar haal ik alles eruit. Ik probeer niet teveel te lezen van alle mooie kaarten, maar ik kan het niet laten. Nog niet eerder heb ik alles zo bekeken en gelezen en het geeft een pijnlijk, maar mooi gevoel… een gevoel dat iedereen van haar houdt en haar mist…"

Links:
• MiskraamVerwerken.nl
• Overlijdens gedichten kind
• Website voor overleden of ongeboren kindje

 

© 2015 - 2024 studiojitske.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel