Stoeltje van geboortekaartje op hout bedrukt - Model C

Artikel 1 van 146
€ 67,50 (inclusief btw)

Geboortestoeltje naar aanleiding van geboortekaartje - Model B

 Belangrijk: Lees vóórdat je besteld eerst hier hoe je het geboortekaartje moet aanleveren.

Wat een uniek (kraam-) cadeau, dit schitterend houten geboortestoeltje gemaakt naar aanleiding van het geboortekaartje. Ontzettend leuk voor het kinderkamertje, de babykamer of in de woonkamer in de speelhoek. Omdat de ouders een geboortekaartje met heel veel zorg uitkiezen is dit houten geboorte stoeltje een gegarandeerd succes en een leuke herinnering aan de geboorte! Ook leuk voor een verjaardag. Het enige dat je hoeft te doen is het geboortekaartje te sturen per mail en ik maak dan een mooi ontwerp voor op het stoeltje. Mijn achtergrond is grafisch ontwerp met 20 jaar ervaring, dus je kunt rekenen op een professioneel design! Je krijgt altijd eerst een proef van het ontwerp te zien. Hierop kunnen vervolgens aanpasingen naar wens worden gedaan. Ik ga net zolang door tot het ontwerp geheel naar jouw tevredenheid is :-) We kunnen met alle vormen geboortekaartjes een leuk ontwerp maken, echter houdt er wel rekening mee dat bijvoorbeeld houten kaartjes, of kaartjes met strikjes e.d. moeilijk te scannen zijn. Je kunt het beste ten alle tijde een origineel digitaal bestand aanleveren. Mocht je dat niet hebben dan zijn er ook nog erg leuke ontwerpen uit onze collectie, waarvan de kleruen en het lettertype eventueel kunnen worden aangepast aan het geboortekaartje.

Bedrukking direct óp het hout - geen sticker!
Dit geboortestoeltje word bedrukt in de printer, dus niet met een sticker zoals bij de meeste andere webshops. Dit geeft een mooie, luxe uitstraling aan het stoeltje. In tegenstelling tot stoeltjes met een sticker wordt van dit houten stoeltje met naam de gehele zitting en rug bedrukt (indien het ontwerp het gehele zitvlak bedekt). De bedrukking is kras- en kleurvast, en het geboortestoeltje is gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek.

Geboortekaartje aanleveren
Een digitaal bestand van het geboortekaartje kan worden aangeleverd ná het plaatsen van de order. Dit kan per e-mail (reply op de orderbevestiging is het makkelijkst) of met www.wetransfer.com onder vermelding van het ordernummer (zonder ordernummer kunnen wij het bestand niet koppelen aan jouw bestelling). Ons emailadres is: info@studiojitske.nl Lees hier hoe je het geboortekaartje kunt aanleveren. Het allerbeste resultaat krijg je als je een drukklaar, digitaal bestand van de drukker/ontwerper van het kaartje kunt aanleveren. Dit is veel beter dan een scan; een scan van een kaartje geeft namelijk altijd kwaliteitsverlies, ook als wij het zelf scannen, en vaak blijf je de structuur van het papier van het kaartje zien, bij een digitaal bestand is dat niet het geval. Je kunt dat opvragen bij de webwinkel of drukkerij waar het kaartje gemaakt is. LET OP: Kaartjes met foliedruk (gouden folie en andere kleuren folie) of gedrukt op metallic papier kunnen wij niet scannen! Een scan van foliedruk wordt door de weerkaatsing van het licht op de scanner zwart of heel donker gekleurd. Een scan van metallic/parelmoer papier wordt grijzig en de structuur van het papier blijf je zien, en kunnen wij helaas niet weg werken. Wij kunnen in dit geval alleen werken met een origineel bestand van de ontwerper.. Alleen met een digitaal bestand is dit te voorkomen. Wij kunnen ook geen (goud- of andere) folie op de artikelen drukken.

Hoe ga je te werk?
Ná het plaatsen van je bestelling ontvang je een orderbevestiging per mail; op deze mail kun je een reply sturen met het bestand van het geboortekaartje (hier kun je ook eventuele wensen voor het ontwerp aangeven). Stuur je een nieuwe mail? Vergeet dan svp niet het ordernummer te vermelden! Ik contoleer of het bestand van de juiste kwaliteit/resolutie is om een ontwerp voor het geboortekoffertje mee te maken. Is dat niet zo, dan zal ik je laten weten en je vragen om een beter bestand. No worries, ik help je hiermee! Belangrijk: Lees vóórdat je besteld eerst hier hoe je het geboortekaartje moet aanleveren.

Je ontvangt altijd eerst een proef per mail, hierop kunnen aanpassingen worden gedaan. Alle aanpassingsrondes zijn gratis, en we gaan net zolang door totdat het ontwerp van het koffertje van geboortekaartje helemaal naar jouw wens is. Als het ers druk is kan het een paar dagen duren voordat ik de proef stuur, want elke bestelling wordt handmatig voorbereid om topkwaliteit te waarborgen. Je komt zo nooit voor onnodige verrassingen te staan. En we willen natuurlijk dat je straks blij bent met het resultaat! Na de goedkeuring van de proef gaat je bestelling in productie wordt het artikel binnen 3 werkdagen verzonden.

Productbeschrijving geboortestoeltje
Mooi houten kinderstoeltje met bedrukking direct op het hout. Ideaal voor kinderen om op te zitten. Het houten kinderstoeltje is eenvoudig schoon te houden. Afmetingen: Zithoogte: 29 CM |  Hoogte 55 cm; zitvlak 26 x 28 cm

Kijk hier voor meer stoeltjes met ontwerp van geboortekaartje in verschillende modellen en kleuren stoeltjes.

  • Afmetingen stoeltje :
  • Levertijd (ná goedkeuring van de digitale proef): 2 tot 3 werkdagen
© 2015 - 2024 studiojitske.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel