Sorteer op

Geboortestoeltje met geboortekaartje en naam van de baby

Op zoek naar een leuk kraamcadeau? Kies een voor een stoeltje met geboortekaartje; De ouders kiezen met zorg het geboortekaartje uit, dus een geboortestoeltje van het geboortekaartje is een gegarandeerd succes en een leuke herinnering aan de geboorte!

Je kunt kiezen uit twee verschillende stoeltjes: regular of luxe:

LET OP: Kaartjes met foliedruk (bijvoorbeeld gouden folie) kunnen wij niet scannen! Een scan van metallic/folie wordt door de weerkaatsing van het licht op de scanner zwart. Wij kunnen in dit geval alleen werken met een origineel bestand van de ontwerper. Ook een scan van een kaartje op parelmoer/metallic papier weerkaatst het licht van de scanner waardoor dit donkerder wordt. Dit zul je blijven zien en kunnen wij helaas niet weg werken. Alleen met een digitaal bestand is dit te voorkomen. Wij kunnen geen (goud- of andere) folie op de artikelen drukken.

Digitaal bestand geboortekaartje voor het geboortestoeltje: Het allerbeste resultaat krijg je als je een drukklaar, digitaal bestand van de drukker/ontwerper van het kaartje kunt aanleveren. Uiteraard begrijpen wij dat dat niet voor iedereen mogelijk is omdat het meestal om een cadeau gaat, dan kun je ons een scan sturen, of het kaartje per post. Kun je wel aan een bestand via de drukker of ontwerper komen, dan adviseren wij je dit zeker te doen. ​Je kunt dat opvragen bij de webwinkel of drukkerij waar het kaartje gemaakt is (dat staat meestal op de achterkant van het kaartje). Als je ze laat zien dat je het kaartje in jouw bezit hebt (foto of scan laten zien), en aangeeft dat het bestand alleen wordt gebruikt voor het maken van een kraamcadeau dan doen ze daar meestal niet moeilijk over. ​Je kun bijvoorbeeld een mail sturen naar de drukker/ontwerper met de volgende vraag: "Van een geboortekaartje dat door jullie is gemaakt en dat wij hebben ontvangen willen wij graag een leuk kraamcadeau laten maken bij studiojitske.nl. Volgens de ontwerpster krijg je het mooiste resultaat met een drukklaar bestand i.p.v. een scan van het kaartje. Nu vroeg ik mij af of u dat misschien kunt toesturen? Het bestand wordt echt alléén gebruikt voor het maken van het kraamcadeau, daarna zal het worden verwijderd."

Stuur je ons een scan van het geboortekaartje? Lees dan aub eerst deze tips voor het scannen. De scan moet namelijk van de juiste kwaliteit zijn, zo niet dan kunnen wij geen mooi eindresultaat leveren en dat zou erg zonde zijn. LET OP: We kunnen alleen werken met een echte scan, een foto van het geboortekaartje is niet bruikbaar. Mocht het scannen niet lukken dan kun je het kaartje altijd alsnog per post sturen.

Stuur je het kaartje per post? Vermeld dan op een apart briefje het ordernummer en stop dit er los bij in de envelop, gebruik géén paperclip om het ordernummer aan het kaartje vast te maken; dit beschadigd het kaartje namelijk. Vouw het kaartje niet dubbel om het in een envelop te krijgen (wel in de originele vouw om het kaartje open en dicht te slaan, maar geen nieuwe vouw maken) en plak of schrijf er niets op.
Je mag het kaartje sturen naar:
Studio Jitske
Drossaert Roststraat 28
6171JS Stein

Van een artikel met een ontwerp naar aanleiding van een kaartje of met een foto ontvang je altijd eerst een proef per mail. Dit kan soms eventjes duren als het druk is, want elke bestelling wordt handmatig voorbereid om topkwaliteit te waarborgen. Je komt zo nooit voor onnodige verrassingen te staan. En we willen natuurlijk dat je straks blij bent met het resultaat! Na de goedkeuring van de proef gaat je bestelling in productie wordt het artikel binnen 3 tot 4 werkdagen verzonden. Je ontvangt van de verzending apart bericht.

Op deze pagina vind je de collectie geboorte stoeltje met naam. Laat je verassen door de hippe ontwerpen van Studio Jitske!

© 2015 - 2022 studiojitske.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel