Sorteer op

Geboortestoeltje met geboortekaartje en naam van de baby

Op zoek naar een leuk kraamcadeau? Kies een voor een stoeltje met geboortekaartje; De ouders kiezen met zorg het geboortekaartje uit, dus een geboortestoeltje van het geboortekaartje is een gegarandeerd succes en een leuke herinnering aan de geboorte!

Je kunt kiezen uit twee verschillende stoeltjes:

Geboortestoeltje naar aanleiding van geboortekaartje

Een uniek (kraam-) cadeau, dit schitterend houten geboortestoeltje gemaakt naar aanleiding van het geboortekaartje! Ontzettend leuk voor het kinderkamertje, de babykamer of in de woonkamer in de speelhoek. Omdat de ouders een geboortekaartje met heel veel zorg uitkiezen is dit houten geboorte stoeltje een gegarandeerd succes en een leuke herinnering aan de geboorte! Ook leuk voor een verjaardag. Het enige dat je hoeft te doen is het geboortekaartje te sturen per mail en ik maak dan een mooi ontwerp voor op het stoeltje. Mijn achtergrond is grafisch ontwerp met 20 jaar ervaring, dus je kunt rekenen op een professioneel design! Je krijgt altijd eerst een proef van het ontwerp te zien. Hierop kunnen vervolgens aanpasingen naar wens worden gedaan. Ik ga net zolang door tot het ontwerp geheel naar jouw tevredenheid is :-) We kunnen met alle vormen geboortekaartjes een leuk ontwerp maken, echter houdt er wel rekening mee dat bijvoorbeeld houten kaartjes, of kaartjes met strikjes e.d. moeilijk te scannen zijn. Je kunt het beste ten alle tijde een origineel digitaal bestand aanleveren. Mocht je dat niet hebben dan zijn er ook nog erg leuke ontwerpen uit onze collectie, waarvan de kleuren en het lettertype eventueel kunnen worden aangepast aan het geboortekaartje.

Een digitaal bestand van het geboortekaartje kan worden aangeleverd ná het plaatsen van de order. Dit kan per e-mail (reply op de orderbevestiging is het makkelijkst) of met www.wetransfer.com onder vermelding van het ordernummer (zonder ordernummer kunnen wij het bestand niet koppelen aan jouw bestelling). Ons emailadres is: info@studiojitske.nl Lees hier hoe je het geboortekaartje kunt aanleveren. Het allerbeste resultaat krijg je als je een drukklaar, digitaal bestand van de drukker/ontwerper van het kaartje kunt aanleveren. Dit is veel beter dan een scan; een scan van een kaartje geeft namelijk altijd kwaliteitsverlies, ook als wij het zelf scannen, en vaak blijf je de structuur van het papier van het kaartje zien, bij een digitaal bestand is dat niet het geval. Je kunt dat opvragen bij de webwinkel of drukkerij waar het kaartje gemaakt is. LET OP: Kaartjes met foliedruk (gouden folie en andere kleuren folie) of gedrukt op metallic papier kunnen wij niet scannen! Een scan van foliedruk wordt door de weerkaatsing van het licht op de scanner zwart of heel donker gekleurd. Een scan van metallic/parelmoer papier wordt grijzig en de structuur van het papier blijf je zien, en kunnen wij helaas niet weg werken. Wij kunnen in dit geval alleen werken met een origineel bestand van de ontwerper.. Alleen met een digitaal bestand is dit te voorkomen. Wij kunnen ook geen (goud- of andere) folie op de artikelen drukken.

Van een artikel met een ontwerp naar aanleiding van een kaartje of met een foto ontvang je altijd eerst een proef per mail. Dit kan soms eventjes duren als het druk is, want elke bestelling wordt handmatig voorbereid om topkwaliteit te waarborgen. Je komt zo nooit voor onnodige verrassingen te staan. En we willen natuurlijk dat je straks blij bent met het resultaat! Na de goedkeuring van de proef gaat je bestelling in productie wordt het artikel binnen 6 werkdagen verzonden. Je ontvangt van de verzending apart bericht.

Op deze pagina vind je de collectie geboorte stoeltje met naam. Laat je verassen door de hippe ontwerpen van Studio Jitske!

© 2015 - 2024 studiojitske.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel