Sorteer op
    121 - 146 van 146 resultaten
  • 1
  • 2

Geboortestoeltje met naam en geboortedatum

Op zoek naar een leuk kraamcadeau? Een origineel stoeltje met naam en geboortedatum van het kindje of met is een uniek kraamcadeau. Ontzettend leuk voor het kinderkamertje of in de woonkamer in de speelhoek. Een gegarandeerd succes en een leuke herinnering aan de geboorte! Met een stoeltje met naam van Studio Jitske ben je verzekerd dat je een origineel ontwerp hebt dat niemand anders heeft. Je kunt de kleuren van het ontwerp laten aanpassen. Wij hebben twee verschillende soorten stoeltjes, naast de gewone stoeltje hebben we ook een luxe stoeltje met naam. Ook kunnen we een stoeltje met geboortekaartje maken.

 

Hier vindt je een stoeltje met geboortekaartje.

Heb je een leuk stoeltje met naam gevonden? Bestel het dan op onze website en geef de naam en geboortedatum door. Ben je zelf niet in de gelegenheid om het cadeau te brengen of wil je een kraamcadeau als verassing verzenden, dan kun je een leuk kaartje met een boodschap bij het cadeau laten doen, daarnaast worden onze geboortestoeltjes altijd leuk verpakt in cadeaupapier!

Levertijden
Onze levertijden zijn standaard 3 tot 5 werkdagen. Het weekend en feestdagen worden hierin niet meegerekend. De levertijden zijn indicatief; als het erg druk is kunnen de levertijden iets uitlopen. Heb je een artikel vóór een bepaalde datum nodig? Laat het ons even weten zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

© 2015 - 2024 studiojitske.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel