Levertijd | Verzending | Bezorging

Levertijden geboorteborden:  tot 4 werkdagen. Vóór 11 's ochtends besteld gaat de levertijd vanaf diezelfde dag in, na 11 uur besteld vanaf de volgende dag. Spoedlevering geboorteborden en raamstickers: 2 werkdagen. Het weekend en feestdagen worden hierin niet meegerekend.

In het weekend worden er geen geboorteborden bezorgd omdat deze met zakelijke post worden verzonden i.v.m. de grootte van de pakketten, dit geldt ook voor spoedleveringen. Bestel je dus een spoedlevering op donderdag ná 11 uur, of op vrijdags, dan wordt deze maandag bezorgd. . De levertijden zijn indicatief; als het erg druk is kunnen de levertijden iets uitlopen. De geboorteborden worden bij een externe leverancier vervaardigd, en van daaruit met DHL direct verstuurd naar de klant. 

LET OP: Wij kunnen geen instructies doorgeven aan de bezorger omdat pakketjes niet zomaar neergezet, of ergens anders bezorgd mogen worden. 

VERZENDING GEBOORTEBORDEN:
Geboorteborden en raamstickers worden zo verpakt dat er aan de buitenkant van de verpakking geen naam te zien is.

Het bord wordt twee keer bij je thuis aangeboden. Na twee keer aanbieden gaat het pakket naar een sorteercentrum waar het kan worden afgehaald. LET OP: Deze borden worden met een vrachtwagen geleverd omdat het meestal om grote pakketten gaat. De pakketten kunnen daardoor niet bij een servicepunt worden geleverd maar moeten worden opgehaald bij een sorteercentrum. Dit is niet altijd kort in de buurt zoals bij een servicepunt. Zorg er daarom voor dat je het bord in ontvangst kunt nemen. Je krijgt een track&trace zodat je de zending in de gaten kunt houden. Opnieuw verzenden nadat het bij een sorteercentrum is geleverd is eventueel mogelijk, maar omdat er van DHL uit € 15,- verzend- en administratiekosten berekend worden voor een nieuwe zending berekenen wij een bedrag van € 7,50 voor het opnieuw verzenden van het bord. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertraging tijdens het transport. Wij hebben geen invloed op de levertijden van DHL. Ook bij deze bedrijven werken mensen en worden fouten gemaakt. Dus ook daar kan het wel eens fout gaan. Maar we doen uiteraard ons uiterste best om elke bestelling zo snel en vlekkeloos te laten verlopen.

Levertijden overige artikelen:  Standaard tot 6 werkdagen vanaf dat het bestand bij de drukkerij is. Van de levertijd kan helaas niet worden afgeweken. Heb je een artikel eerder nodig dan 6 werkdagen dan kan dat alleen middels een spoedlevering. Spoedlevering: binnen 3 werkdagen. ​Het weekend en feestdagen worden hierin niet meegerekend. De levertijden zijn indicatief; als het erg druk is kunnen de levertijden iets uitlopen. Heb je een proef aangevraagd? Van een artikel met een ontwerp naar aanleiding van een kaartje of met een foto ontvang je altijd eerst een proef per mail, ook als je daar niet specifiek naar hebt gevraagd. Houdt daarom goed je mail in de gaten! Soms komen onze berichten helaas bij de spam terecht, houdt daarom ook deze map in de gaten. Een proef maken en versturen kan soms eventjes duren als het druk is, want elke bestelling wordt handmatig voorbereid om topkwaliteit te waarborgen. Je komt zo nooit voor onnodige verrassingen te staan. En we willen natuurlijk dat je straks blij bent met het resultaat!

Spoedlevering: Een spoedlevering is alleen mogelijk indien je dit kunt kiezen in het keuzeformulier bij het artikel. Een spoedlevering van een artikel met een ontwerp van een kaart of foto is alleen mogelijk indien dezelfde dag een bruikbaar (van de juiste resolutie) digitaal bestand wordt aangeleverd van het kaartje. De levertijd gaat in vanaf dat het bestand bij de drukker is. Bij een spoedlevering ontvang je binnen 2 werkdagen een digitale proef. De totale levertijd van een spoedlevering van een artikel met een ontwerp van het kaartje is dus tot +/- 5 werkdagen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertraging tijdens het transport. Wij hebben geen invloed op de levertijden van pakketdiensten en kunnen ook geen instructies aan hun geven. Wij adviseren dan ook om de track and trace of de app te raadplegen.

© 2015 - 2024 studiojitske.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel