Geboortebord voor aan het raam - Geboorte raamborden

Wil je een origineel geboortebord kopen? Koop hier je eigen unieke geboortebord voor aan het raam met de naam van je kindje. Kies je geboortebord naar keuze en laat ons weten welke naam en andere tekst je op het bord wilt en of je eventueel de kleuren wilt laten aanpassen. Bekijk hier onze ontwerpen en vraag vrijblijvend een gratis digitale proefdruk aan.

Kijk ook eens op: www.geboortebordshop.nl

Laat iedereen weten dat je de trotste ouder bent geworden van je baby met dit unieke geboortebord voor aan het raam (een uithangbord voor aan het raam, in de vorm van een v-bord ook wel makelaarsbord genoemd) met naam van je kindje of een geboortebord met het ontwerp van jullie geboortekaartje. Deze leuke geboorteaankondiging voor buiten plak je eenvoudig tegen het raam met de dubbelzijdige tape of met zuignappen (deze kun je mee bestellen). De kleuren op het raambord voor geboorte kun je laten aanpassen! Je kunt tijdens het bestelproces naam en geboortedatum voor op het geboortebord aangeven. Wij hebben een leuke en originele collectie geboorteborden, met passie gemaakt door onze grafisch ontwerpster. Kies een leuk geboortebord voor een jongen of voor een meisje en laat je verassen door onze unieke ontwerpen! Woon je in Limburg bijvoorbeeld Maastricht, Heerlen, Sittard of Geleen dan kun je het bord afhalen en betaal je geen verzendkosten.

TIP! 
Als je het geboortebord lang genoeg op het raam heeft gehangen en je haalt het eraf, snijdt het dan doormidden en de zijkanten eraf en je hebt een mooie poster voor op de kinderkamer! Zo heb je dubbel plezier van je geboortebord :-)

Onze geboorteborden zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

Ook van je geboortekaartje kan een raambord gemaakt worden! Kies daarvoor bij de artikelen: Geboortebord van geboortekaartje en volg het bestelproces.

Tags: geboortebord limburg, geboortebord kopen, geboortebord raam, geboortebord kopen limburg, geboorteborden v-bord, geboortebord kopen maastricht, geboortebord steigerhout, geboortebord tuin, geboortebord aan het raam hangen, het geboortebord Geleen, Belgie, zuid limburg, raamdecoratie geboorte jongen, meisje, raambord geboorte baby, geboortestickers raam, originele raamsticker geboorte baby, geboortebord raam, Geboorteversiering voor in de tuin of op de raam, Uniek geboortebord, geboorteaankondiging raam, geboorte raambord, geboorte raamversiering, geboorte uithangbord, v bord geboorte, geboortebord v bord, geboorte raambord met naam, geboorte raamdisplays, geboortebord op raam

© 2015 - 2024 studiojitske.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel