Foto op leisteen - Geboorte

Met een foto op leisteen geef je niet zomaar een cadeau, maar een blijvende herinnering. Het is de perfecte manier om de geboorte van een kind te vieren of om iemand te verrassen op zijn of haar verjaardag.

Wat deze tegel extra speciaal maakt, is het feit dat elk ontwerp met zorg en oog voor detail wordt gemaakt. Ik geloof in de kracht van persoonlijk maatwerk en daarom maak ik liever geen gebruik van online editors waar klanten zelf ontwerpen kunnen maken. Als ervaren grafisch ontwerper weet ik precies hoe ik jouw foto, naam en geboortedatum op de leistenen tegel moet plaatsen, zodat het resultaat adembenemend mooi is. 

Maar het draait niet alleen om het design. De kwaliteit van de tegel zelf speelt ook een grote rol. Daarom gebruik ik alleen de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat jouw foto op leisteen er niet alleen prachtig uitziet, maar ook lang meegaat. Het gebruik van een UV printer van topkwaliteit zorgt ervoor dat de kleuren van jouw foto levendig en helder worden weergegeven. Bovendien voeg ik eerst een witlaag toe voordat ik de kleuren aanbreng, waardoor het resultaat nog indrukwekkender wordt.

En laten we niet vergeten dat elke leistenen tegel uniek is. Door de natuurlijke grove structuur van het materiaal zal geen enkele tegel hetzelfde zijn. Dit geeft jouw cadeau een exclusieve uitstraling die je nergens anders vindt.

Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw gepersonaliseerde leistenen tegel en maak iemand blij met een cadeau dat niet alleen mooi is, maar ook een speciale betekenis heeft. Het is de perfecte manier om iemand te laten zien dat je om hem of haar geeft en dat je de moeite hebt genomen om iets unieks en persoonlijks te creëren.

Kies voor kwaliteit, originaliteit en betekenis. Kies voor een foto op leisteen.

© 2015 - 2024 studiojitske.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel