Coming soon!

Een foto op leisteen is meer dan zomaar een cadeau, het is een blijvende herinnering.

Het is een fantastische manier om diverse gelegenheden te vieren, zoals bijvoorbeeld een jubileum, huwelijk, een 50e verjaardag (Sarah of Abraham) of om je collega's te verrassen.

Wat deze leistenen tegel extra speciaal maakt, is het zorgvuldige ontwerp met oog voor detail. Als ervaren grafisch ontwerper weet ik precies hoe ik jouw foto en gewenste tekst op de leistenen tegel moet plaatsen, zodat het eindresultaat adembenemend is. 

Maar niet alleen het ontwerp is belangrijk. Ook de kwaliteit van de tegel speelt een grote rol. Daarom gebruik ik alleen hoogwaardige materialen en technieken om ervoor te zorgen dat jouw foto op leisteen niet alleen prachtig is, maar ook lang meegaat. Met behulp van een geavanceerde UV-printer worden de kleuren van jouw foto levendig en helder weergegeven op de leistenen tegel. Bovendien voeg ik eerst een witte laag toe voordat ik de kleuren aanbreng, waardoor het eindresultaat nog indrukwekkender wordt.

En laten we de unieke eigenschappen van de leistenen tegel niet vergeten. Door de natuurlijke structuur van het materiaal zal geen enkele tegel hetzelfde zijn. Hierdoor krijgt jouw cadeau een exclusieve uitstraling die je nergens anders zult vinden.

Dus waarom nog wachten? Bestel vandaag nog jouw gepersonaliseerde leistenen tegel en maak iemand blij met een cadeau dat niet alleen prachtig is, maar ook een speciale betekenis heeft. Het is de perfecte manier om te laten zien dat je om iemand geeft en dat je veel moeite hebt gedaan om iets unieks en bijzonders te creëren.

© 2015 - 2024 studiojitske.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel