Welkom bij deze unieke collectie: Foto op Leisteen, waar natuurlijke pracht en persoonlijke herinneringen samenkomen.

Een persoonlijke herinnering, vastgelegd op prachtige leisteen. Of je nu een uniek cadeau zoekt of simpelweg je eigen speciale momenten wilt verfraaien, een foto op leisteen biedt een tijdloze en eigentijdse manier om deze herinneringen te koesteren. Voor de perfecte geboortetegel, herdenkingsteken, of gewoon een bijzonder cadeau voor elke gelegenheid! Een foto op leisteen is niet alleen alleen een cadeau voor anderen, maar ook een traktatie voor jezelf. Leistenen zijn het perfecte canvas voor het vastleggen van waardevolle herinneringen. Maak jouw foto op leisteen compleet met een ophangsysteem naar keuze of een elegante standaard, beschikbaar in zowel plastic als ijzer. Kortom; vier de mijlpalen van het leven en koester dierbare herinneringen op een eigentijdse manier. Geef jouw herinneringen de plek die ze verdienen! Bestel vandaag nog en creëer een uniek kunstwerk dat generaties lang zal worden gekoesterd.

Een modern hoofdstuk voor de geboortetegel; een nieuw leven vastgelegd middels een foto op leisteen, het perfect kramcadeau!

Verras kersverse ouders met onze moderne benadering van de klassieke geboortetegel als kraamcadeau. Een schattige foto van de baby, een speelse tekst, en de onvergetelijke details zoals naam en geboortedatum, verankerd in een natuurlijke leisteen. Een cadeau dat de vreugde van nieuw leven op een eigentijdse manier vastlegt. Ook erg leuk als verjaardagscadeau, bijvoorbeeld de eerste verjaardag.

Gedenkteken voor binnenshuis: Een persoonlijk altaartje

Creëer een sfeervol hoekje met een leistenen gedenkteken voor binnenshuis. Met bijvoorbeeld één of meerdere dierbare foto’s, de naam en overijdensdatum, een ontroerende tekst, of alléén een foto: alles is mogeijk. Een tastbaar herdenkingsteken, en een liefdevol gebaar om een overleden dierbare of geliefd huisdier te eren, en hun herinneringen levend te houden.

Mooie herinnering gedrukt op leisteen, een uniek cadeau!

Of het nu gaat om een geboorte, een huwelijk, verjaardag, jubileum of overlijden:, een foto op leisteen maakt elk moment speciaal. Druk je liefde uit met een gepersonaliseerd kunstwerk, gevangen in de unieke textuur van leisteen. Een cadeau dat niet alleen bijzonder is, maar ook blijvende indrukken achterlaat. Ook een uniek kerstcadeau!l

Een Stuk Natuur in Huis: Elke Steen is Uniek

Elke leisteen in onze collectie draagt de unieke stempel van Moeder Natuur; dit natuurlijk materiaal, met prachtige structuren geeft elke steen zijn eigen verhaal. Het natuurlijke karakter van leisteen voegt een extra dimensie toe aan de foto’s. Geef jouw foto een extra dimensie door het te plaatsen op een canvas dat zowel uniek als luxueus is. Leisteen is hoogwaardig materiaal dat duurzaam en weerbestendig is. Hierdoor kun je de leisteen zowel binnen als buiten plaatsen.

Geavanceerde Technologie, Levendige Herinneringen

De foto wordt direct óp het materiaal gedrukt met behulp van geavanceerde UV-printtechnologie met mijn UV printer. Door eerst een witte laag onder de foto te printen zorg ik errvoor dat elke kleur levendig wordt weergegeven en de de details helder blijven. De prints zijn niet alleen kleurvast maar ook krasbestendig, zodat jouw herinneringen langdurig beschermd zijn.

Waarom geen online editor?

Bij Studio Jitske staat kwaliteit hoog in het vaandel. Als grafisch ontwerpster ontwerp ik persoonlijk elk stuk met oog voor detail en esthetiek. In een tijd waarin online editors vaak worden aangeboden, kies ik bewust voor een persoonlijke benadering. Ik geloof dat duurzame producten niet alleen fysiek lang moeten meegaan, maar ook ontwerptechnisch van de hoogste kwaliteit moeten zijn. Dankzij mijn toewijding en vakmanschap ben je verzekerd van een product dat niet alleen tijdloos is, maar ook esthetisch aansluit bij jouw herinneringen.

 

 

 

 

© 2015 - 2024 studiojitske.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel